Smash Finland Foorumi

Full Version: COMEBACK I [Melee] 1.-3.8.2014
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

peki

Ilmeeni kun vain huonoja vaihtoehtoja. Pm singles on selkeesti paras noista mutta en osallistuis varmaan siihenkään niin en äänestä.

bËst

Peki pelkää että häviää 8).

Laita lawli vaihtoehdoksi niin pepilläkin on jotain mitä äänestää 8)

RTpmwe

Oon siellä perjantaina joskus 4 aikaa yöllä ni iha sama

Rush

Minulta löytyisi Wii jossa PM, mutta en tiedä saanko mitään pelikelpoista töllöä tuotua.

Jekkukissa

Miksei sunnuntaita oikeen ikinä hyödynnetä mihinkään järkevämpään kuin mahdollisiin sivutapahtumiin? Meinaan siis että ei olisi koko lauantain ajan yömyöhään asti turnausmatseja, vaan loppuosa singleseistä esmes olis jätetty sunnuntaille? Selittäkää tyhmälle.

bËst

Villi veikkaus, että moni lähtee sunnuntaina jos suhteellisen aikasten kotia päin.

Jekkukissa

(06-25-2014, 12:35 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Villi veikkaus, että moni lähtee sunnuntaina jos suhteellisen aikasten kotia päin.
Kai nyt kun koskaan ei ole mitään sunnuntaina. Muuta kun siivous. Tai emt, ehkä porukka lähtis vaikka jotain olisikin, emt.

mayhem_

Ite oon samaa mieltä että vaikka top 8 molemmista turnauksista vois ihan hyvin pelata sunnuntaina vasta.

Mut siis ei nyt ole mikään ongelma todellakaan että tämä turnaus menee sillä tavalla kuin aina aiemminkin menty. Nää keskustelut turnausasioista tulee esiin aina vasta sitten kun joku on pitämässä turnausta :D

bËst

Eipä itellekään silleen mitään väliä oo. Eri asia onkin, että kuinka iso osa valtaväestöstä haluaa kotiin siinä heti sunnuntai alkupäivästä. Tai esimerkiksi itse mieluusti oon aina turnauksesta silleen kotona, että saa sunnuntai-illan ajan rauhoittua ku aika usein on aika poikki viikonlopun jäljiltä. Toki historiassa on monesti myös ollut se, että mestan varaajan kun pitää hoitaa siivoukset niin on hällekin mukavaa, että siivoamisen ei tarvitse alkaa vasta illan tunneilla.

Mutta siis tottahan on, että puolikaskin päivä (mikä tässä turneessa on varmaan käytössä olevan ajan puitteissa mahdollista) auttaisi turnauksen joustamisen kanssa suuresti.

Laatikko

Pitäydytään noissa listatuissa aikatauluissa vielä, mutta jos lauantaina näyttää jokin menevän pahasti pieleen niin niitä voi kyllä lykätä sunnuntaillekin jos kaikille vielä mukana oleville vaan sopii.

Syy miksi nuo kaikki pääeventit ovat lauantaina lienee kombinaatio montaa asiaa. Ensinnäkin siihen on vain totuttu eikä ongelmia ole liian usein ilmennyt niin tapa on jatkunut, sunnuntaista onkin tullut tuollainen vaivaton lähtövalmisteluiden päivä ja päivä tehdä porukassa kaikenlaista ylimääräistä, mitä mielessä on mahdollisesti marinoitunut. Nythän meillä on tavallista enemmän aikaa silloin, mutta itse ainakin veikkaisin, että top 8 pelaisi mielummin finaalinsa lauantaina kun takana on korvaamatonta kokemusta tuntikaupalla kuin sunnuntaiaamulla herätyksen jälkeen mahdollisesti kaksi vaikeaa yötä takana. Uskoisin, että lauantaina on vielä asteen hypempää katsella noita finaaleita. Useimmilla kauempaa pohjoisesta tulleilla on myös todennäköisesti vielä edessään monien tuntien reissu niin ei viitsi pidätellä heitä niin, että ovat vasta yömyöhään kotona.

Ei siis periaatteessa mitään ehdotonta syytä, miksi sunnuntaina ei ole ollut noita turnauksia, näin on vaan siis totuttu tekemään. Sunnuntaillakin on omat etunsa, mutta tykkään ainakin itse kuinka nyt on mahdollista pitää vielä joku rento side-event sunnuntaina kun ei ole mitään sen suurempia kiireitä.

peki

ei oo siitä kiinni että pelkäisin hävitä vaan kaikki nämä ehotukset on paskaa. myös brawl. sori loota. :-*

Novi

(06-24-2014, 11:40 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Saako Novilta settiä? Kuis Eebrolta? Onko ByrZ tulossa ees? Onko muilla PM:ää? Saako ruottista montakin settiä?

Saa. Jos Pekin mielestä kaikki on 'paskaa' niin ehdota toki jotain mikä ei ole. Ruotsista saa varmasti P:M settejä muutaman, etenkin jos painottaa niiden tärkeyttä.

peki

(06-25-2014, 06:33 PM)♡ⓛⓞⓥⓔ♡ link Wrote: [ -> ][quote author=bËst link=topic=394.msg34872#msg34872 date=1403653252]
Saako Novilta settiä? Kuis Eebrolta? Onko ByrZ tulossa ees? Onko muilla PM:ää? Saako ruottista montakin settiä?

Saa. Jos Pekin mielestä kaikki on 'paskaa' niin ehdota toki jotain mikä ei ole. Ruotsista saa varmasti P:M settejä muutaman, etenkin jos painottaa niiden tärkeyttä.
[/quote]emmä tiiä mikä pakko tässä on edes ehotella muita, jos ei kiinnosta. meleetähän tuonne ollaan menossa pelaamaan.

bËst

(06-25-2014, 06:13 PM)pepi link Wrote: [ -> ]ei oo siitä kiinni että pelkäisin hävitä vaan kaikki nämä ehotukset on paskaa. myös brawl. sori loota. :-*

Pakko ihan uteliaisuudesta tarttua: Mikä vaihtoehtoisissa hauskanpitoon tarkoitetuissa pelimuodoissa ON paskaa? :D. Tai siis, sopivaa huumoria ja kilpailua saa aikaan esim: Hippiturneen muodossa ja luulis noin taitavan pelaajan ku teikä on niin osaavan saada niistäkin ilo irti :P. Ja ku nuo vaihtoehdot on käytännössä kaikki, mitä mänssin rinnalle voi saada, niin millä ne korvaisit? :D. Vai onko friendlyjen paahto ja treenaaminen prioriteetti? Se olis suhteellisen ymmärrettävää.

Ite ainakin annan peukkua kaikille noille ehdotuksille. Brawli serious singlesinä olisi itsellekin kynnys osallistua, mutta kaikki muu niin I'm in.

Novi

(06-25-2014, 06:47 PM)pepi link Wrote: [ -> ][quote author=♡ⓛⓞⓥⓔ♡ link=topic=394.msg34884#msg34884 date=1403721227]
[quote author=bËst link=topic=394.msg34872#msg34872 date=1403653252]
Saako Novilta settiä? Kuis Eebrolta? Onko ByrZ tulossa ees? Onko muilla PM:ää? Saako ruottista montakin settiä?

Saa. Jos Pekin mielestä kaikki on 'paskaa' niin ehdota toki jotain mikä ei ole. Ruotsista saa varmasti P:M settejä muutaman, etenkin jos painottaa niiden tärkeyttä.
[/quote]emmä tiiä mikä pakko tässä on edes ehotella muita, jos ei kiinnosta. meleetähän tuonne ollaan menossa pelaamaan.
[/quote]

Jos ei ole mitään rakentavaa postattavaa ei kannata postata mitään. Miksi leimata TO:n ehdotukset 'paskoiksi' jos ei 'kiinnosta' ehdottaa vaihtoehtoja?

E:

(06-24-2014, 10:17 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Lisäsin äänestyksen perjantain sivuturnauksesta, huomioikaa, että on mahdollista äänestää vaikka kaikkea. Listasin siihen noita suht yleisiä ehdotuksia ja sitten tuon oman pelikisani, jonka pitäisin enemmän kuin mielelläni. Tämän jälkeen käydään sitten äänestys sunnuntain sivuturnauksesta.

Voitko kertoa tästä lisää?

eebrozgi

Joo, kyllä minulta tulee PM-setti jos tarvitaan ja vaikka ei.

Guest

voi jeesus mite laitetaa

e. yleinen peliturnaus

RTpmwe

Pm doubles perjantaina ja mässi crewit sunnuntaina

Tyynis

(06-24-2014, 08:19 PM)Jaxi link Wrote: [ -> ]Mä ja Laura tulossa.

Elikkäs olen tuo Laura. Voi edittaa alotuspostiin. :)

Stemu

Meikältä tulloo PM setuppi ja melee setuppi. Yks töllö tosin !
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17