Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen SSBM -keskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

mallu000

(12-14-2010, 12:00 AM)TaisteluJaska link Wrote:Sitäpaitsi ei ole pakko pelata fanst fallereilla, joilla mahollisuus joutua junttaukseen on suurempi. Siis junttauksella tarkotan tanppokonpoa nollista tai lähes nollista.

Pelatkaa Mariolla.  8)

Quote:Yhdellä virheellä on todella paljon merkitystä Brawlissa. Peli perustuu kokonaan toisen rankaisemiseen. Jos tekee virheitä, hyvä pelaaja alkaa huomata selvän kaavan ja pystyy ennakoimaan nämä virheet.

Mulla ainakin pointti oli, että Meleessä yksittäisillä virheillä on enemmän väliä, että tuo on aika itsestäänselvyys, mutta eipä näistä jaksa väitellä. Paras paahtaa kaikkia osia.

Laatikko

(12-14-2010, 12:00 AM)TaisteluJaska link Wrote:Brawl sen sijaan. IC.t . voi perkele.
Ymmärrän tuohtumuksesi, se oli sorkkamorkkaustakin pahempi B)

HippiEetu

(12-13-2010, 08:37 PM)-LzR- link Wrote:Hippi teki sen mitä muut eivät ole pystyneet tekemään, voittamaan Melee vs Brawl väittelyn.
Gz
Kiitos.

En vaan enään tiedä että ottaako mua pannuun vai huvittaako tää ainainen Brawl vs. Melee setteily :`D
Niinkuin Vilu tuolla sanoi: tulkoon Rauha.

HippiEetu

Tosin! Mun on pakko myöntää, että hienoa nähdä, että tää väittelykin alkaa jokseenkin menemään kehittävämpään suuntaan : )
Alkuun kun se oli mitä oli "trololo, brawl on paska höhö" yms...

TaisteluJaska

Brawli on kyl hyvä peli. Ei vaa pelimekaniikka kolaha mulle.

Mutmut, Batman on kyl pimp. MENE AUTOON!

bËst

(12-13-2010, 02:30 PM)-LzR- link Wrote:[quote author=bËst link=topic=15.msg12644#msg12644 date=1292245408]
Brawl:
- Hitstunnin puute Totta
- Autosweetspot... oikeesti.... miksi?? Muutenkin kaikilla jo turhan monipuolinen recovery Tuosta en osaa sanoa
- TRIPPING! Oikeesti.... miksi? Voiko tätä factoria joku lawlin pelaaja pitää oikeasti hyvänä? Tripping on perseestä, mutta se ei haittaa peliä
- Metanite Samaa tasoa kuin elukatkin, kaikki pelaa sillä ja kaikki osaa matchupin joten ongelmaa ei ole
- oleellisten techskillien puute. Esim: Meteor Cancel tai L-Cancel Meteor cancel on edelleen rawlissa ja se vaatii enemmän ajoitusta, ero on siinä että cancelin voi tehdä vasta 25 framen päästä
- Ylitsesujuvuus. Hahmot liukuu, kääntyilee ja pomppii aivan turhan herkästi. Semiärsyttävää Tämä ei pidä paikkaansa ollenkaan
- "Combo"iskuista DI:aaminen. Vika voi olla myös siinä että en vain osaa mutta esimerkiksi Toon Linkin DSmashista en ole ikinä päässyt ekan osuman jälkeen DI:aamaan pois, vaan aina osuu se toinenkin. Isku verrattavissa Meleen Fox Uairiin tai Reiskan D-Smashiin, molemmista pystyy DI:aan pois. Tämä johtuu Toon Linkin dsmashin mekaniikasta, SDI ei tee mitää tuolle iskulle joten toinen isku osuu aina ellei toon link ota hittiä iskun aikana. Iskuista voi yhä paeta SDI ja kaikilla semmoisilla tavoilla, se on vain paljon helpompaa kuin meleessä
- Hahmojen weight-balanssin totaalinen rappeuttaminen. Toki hahmo painaa enemmän mutta se näkyy lähinnä isoiksi venyvissä prosenteissa ja fyysisestä koosta johtuvissa chain throweissa. Edes raskaimpia hahmoja ei voi järkevästi combottaa Mitä hyötyä on painosta jos se vain kusee koko hahmon? Brawlissa paino vaikuttaa vain selviytymiseen. Comboille heikkous johtuu sellaisesta kuten huonosta mobilitystä, paskoista aerialeista ja fallingspeedista.

Kommentit tietenkin boldattu.
[/quote]

Niin siis listasin asiat jotka MINUA ärsyttävät lawlissa. Ei se, että esim fakta siitä toon linkin isku on animoitu niin että siitä ei pääse pois (+ monia muita jyystöliikkeitä) niin muuta mihinkään sitä asiaa että pitäisin siitä ominaisuudesta. Koitinpahan luokitella faktat minkä takia minulle henk koht Melee >> Brawl vaikka brawlia tulee tällä hetkellä enemmän pelattua.

-LzR-

No ihan miten vaan, hyvä kun perustelit asian. Vaikka mielipiteitä on kyllä turha perustella kun ei voi olla väärässä sitä mistä itse tykkää. Korjasin vain virheitä joita sanoit faktoina.

Laatikko

(12-14-2010, 02:11 PM)-LzR- link Wrote:Vaikka mielipiteitä on kyllä turha perustella
>_> Eihän keskustelua voisi edes syntyä ilman perusteluja: "Mansikkajäätölö on parempaa kuin suklaajäätölö", ota nyt tuohon kantaa.

HippiEetu

Mun mielestä suklaajäätelö on parempaa itseasiassa.

Voisko täällä valasta joku meikää mitä match upissa
Muikku vs. Kana

Pitää tehdä Muikulla että voi pärjätä?>_>

RTpmwe

Polvi@30% jos YS, muuten 50%

HippiEetu

(12-14-2010, 08:53 PM)RTpmwe link Wrote:Polvi@30% jos YS, muuten 50%
Tällä pääseekin jo pitkälle >_> !

mallu000

Joitain match uppeja ei tule pelata. >_> Otat vain laasereita naamaan ja teet yllätyspolvia.

mayhem_

siis muiq vs falco o 90-10 muiqlle käytännössä. ei voi hävitä.

Laatikko

Muikulla pitää vaan hakata sitä nairia (tai dairia jos usko on kova) ja toivoa kanan joutuvan tumbleen -> tech chase -> polvi -> repeat

mayhem_

no siis omasta kokemuksesta parhaat vaihtoehdot on joko taaksepäin menevä sh nair/uair tai sit roll.

peki

pitää kokoajan kikkailla ettei falco saa peliä haltuun

bËst

(12-14-2010, 02:11 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]No ihan miten vaan, hyvä kun perustelit asian. Vaikka mielipiteitä on kyllä turha perustella kun ei voi olla väärässä sitä mistä itse tykkää. Korjasin vain virheitä joita sanoit faktoina.

Kaikella kunnioutuksella, mutta toisinaan LZR:n kommentointi, kannanotto ja mielipiteiden totaalinen merkityksettömyys menee erittäin vajekkimaiselle tasolle. Sori vaan kommentista, mutta välistä menee sen verta ohi.

End of topic.

Novi

(12-15-2010, 05:13 AM)bËst link Wrote:[quote author=-LzR- link=topic=15.msg12686#msg12686 date=1292335886]
No ihan miten vaan, hyvä kun perustelit asian. Vaikka mielipiteitä on kyllä turha perustella kun ei voi olla väärässä sitä mistä itse tykkää. Korjasin vain virheitä joita sanoit faktoina.

Kaikella kunnioutuksella, mutta toisinaan LZR:n kommentointi, kannanotto ja mielipiteiden totaalinen merkityksettömyys menee erittäin vajekkimaiselle tasolle. Sori vaan kommentista, mutta välistä menee sen verta ohi.

End of topic.
[/quote]

Häh? Et painottanut tarpeeksi että kyse on sun omasta mielipiteestä vaan puhuit nimenomaan pelin puutteista, siksi lzr kommentoi noita pointteja.

bËst

Nyt on jooseppi vissii jättäny koko viestin lukematta. Koko viestissähän en puhu muusta kuin asioista jotka eivät kolahda itteeni brawlissa ja saman tein meleestä.

Kuinkakohan paljon olisi "tarpeeksi painotettu"? joku joulurauhan julistus alkuun vai? Mutta tuo LZR:in mielipiteiden dissaus ja merkityksettömyys ja tarpeettomuus ottaa silti kantaa asioihin on äärimmäisen naurettavaa "keskustelua"

HippiEetu

Joku joulurauhan julistus alkuun  : DDDD

Jepjep, eiköhä noilla eväillä sitte lähetä porailee kanaa vastaa...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29