Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen SSBM -keskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

HippiEetu

(02-06-2013, 07:32 PM)саска link Wrote: [ -> ][Image: GALE01-53-1024x767.png]

pyllyjuttu jos toinenkin kävi mielessä

Ranu-aukko.

Paju

bËst

Vai että oikein julkiset mielipiteet tuohon  uuteen PR:ään. Mielenkiintoista. Aika vahvasti näyttää että fonxia pidetää edelleen parhaana, mutta jotenkin tekis ite mieli sanoa shike.

Sheik
Fox
Falco
Falcon
Jiggly
Peach
Marth

IC
Doc
Pika
Ganon
Y-Link
Samus

Luigi
Mario
DK
Yoshi
Link
Zelda

GW
Bowser
Roy
Pichu
Mewtwo
Ness
Kirby

RTpmwe

Mun mielestä

Fox
Sheik
Pallo
Marsu
Falco
Smuge
Peach

IC
Reiska
Samus
Doc
Pikachu
Luigi

Young Link
Malio
DK
Yoshi
Link
Zelda

Roy
GW
Rouseri
Mewtwo
Ness
Kirby
Pichu

Joka "tierin" välillä on mun mielestä aika selvä ero varsinkin 1 ja 2 tierin välillä

saska

Zumma

Quote:“Comboing in Melee is different from any other game,” said Prog. “Most games are like classical music, sheet music sitting ahead of you. You know what you can do for max damage and its a matter of execution. Melee is a bit more like Jazz. There's a lot more improvisation because of the stage (using the platforms to continue combos), reading the opponent's [falling arch], and choosing moves based on how you want to continue the combo.”

Kauniisti sanottu ja niin totta.

saska

(06-20-2013, 09:21 PM)Zumma link Wrote: [ -> ]Kauniisti sanottu ja niin totta.

Itekki tykkäsin tosta vertauksesta.

RTpmwe

Pysytään kauempana uudemmasta jazzista

Zlazher

Oisko tässä poraa tällä sekunnilla missään. Oon valmis liikkumaan tampereelle jos saa porata aamuun asti.

mayhem_

onko jollain (esim pirkkalasepeillä) hyvää vinkkiä kuinka saa tehtyä shielddroppeja hyvällä onnistumisprosentilla (vähintään joku 80%)?

http://img841.imageshack.us/img841/7240/87a9.png kattelin vaan tätä kadanon postaamaa kuvaa smashboardeille ja totesin, että jos vaan tuohon pikelirakoon rupee summanmutikassa tähtäileen niin förbiöön menee. tuo kuvastaa siis tikun asentoa.

bËst

Omasta mielestäni hallitsen Shield Dropin nykyään aika hyvällä prosentilla, mutta ihan eri asia osaanko mitenkään antaa vinkkiä sen tekemiseen. Näppäintuntumalla sekin menee kuten aina. Se vaatii vielä vähän opettelua, että osaa hyödyntää sitä matsissa järkevästi eikä vain droppaile huvin vuoksi urheilun kannalta

mayhem_

no sain minäkin ennen tehtyy sitä aika hyvin ihan muuten vaan mutta se on ihan eri kuin tehdä sitä matsissa. meinasinkin lähinnä sitä, että tiedän esim pari sellasta tapaa millä sen saa aina varmasti jos tekee tietyllä tavalla platformille laskeutuessa niin mietin onko muita vastaavia tai ylipäätään sitä että tekeekö esim pirkkalasepet sen oikeesti vaan silleen, että tähtää siihen oikeeseen kohtaan.

esim jos tekee aerialin platformilla ja painaa lagin aikana tikun sivulle niin sittenkun pyöräyttää vaan tikun alas niin tulee aina shield drop (jeapie tekee näin)

bËst

Oon koittanu sitä Jeapien systeemiä sisäistää, mutta jotenkin menee itellä pelkäksi rollimiseksi. Itellä luontuu parhaiten ku vaan hellästä painaa alas sitä, ilman sen kummempia järkeviä tekniikoita.

tauKhan

Ite oon nyt koettanu opetella sillee, että reagoin shieldiin tulevaan iskuun painamalla vähän sivulle shild stunnin aikana, ja sit nopeasti suoraan viistoon, omalla ohjaimella just sen viistokolon yläpuolelle. Computereit vastaan parilla vartin harjottelulla on jo ihan ok varmuus, mut turnaushan on ihan eri asia. Mut ei sen oikeen kulman löytäminen niin kovin vaikeet ole, kun siin on se kolo tosiaan apuna. Ja kyllähän pitkien wavedashien tekemisessä pitää olla tosi tarkka kulma, kyl sen pienellä harjottelulla löytää.

mayhem_

Ok pitää vaa alkaa käyttää niin kyl se varmaa jossai vaihees alkaa onnistuu

bËst

Kokeilin itekin ihan ajan kanssa (20min) tuota Jeapien shield drop kikkaa ja on kyllä todella näppärä. En täysin ymmärrä miten ne trickeröinnit siinä toimii, mutta lopputulos on toimiva. Itellä kyllä tuo tuntui toimivan vain parilla hahmolla selkeästi paremmin kuin muilla. Muikulla, reiskalla ja pikachulla toi aerialin aikana trickeröinti toimi itellä aika hyvin, mutta sitten esim: space animaleilla tai IC:llä niin paljon tehokkaammin tuntui sujuvan ihan vaan että erikseen tiputtaa shieldin. Ei mitään käryä, onko noissa hahmoissa mitään metaeroja shieldin ja sen dropin käyttäytymisen kanssa, vai onko se vain omista sormista kiinni.

saska

itekkin kokeilin ihan ajan kanssa (6h 30min) tuota shield drop kikkaa.

mayhem_

sitä se teettää kun ei oo konetta ja lamppu on paskana.

saska

(11-04-2013, 08:07 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]sitä se teettää kun ei oo konetta ja lamppu on paskana.

no ei nähny piirtää

e: tosin visioin jo sokkopiirtämisen mutta sitä kokeilen vasta ens yönä.

NamiNami

(11-04-2013, 05:18 AM)saska link Wrote: [ -> ]itekkin kokeilin ihan ajan kanssa (6h 30min) tuota shield drop kikkaa.

>_> Hajosin.

Satuin eilen kattoo tällasen vaikkei varsinaisesti mitään uutta: http://www.twitch.tv/fizzi36/c/3158029
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29