Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen SSBM -keskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

RTpmwe

En tiä mistää mitään, mutta hajosin videolle

saska

(07-18-2011, 07:32 PM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Puhuttiin 2010 vuonna, että kohta metagameen tulee mahdollisesti sellainen piirre, että aletaan oikein tosissaan kalastamaan toiselta pelaajalta 2. hyppyä pois sen sijasta että tehdään jotain muuta (esim. varma polvi matalissa %).

ite oon aina miettiny tuota ja varsinki ennen käytin kun mun tech skill ei riittänyt niihin varmoihin polviin koska l cäncel

Salevits

(07-18-2011, 07:32 PM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Jatkuvasti ainaki ystävyysotteluissa porukkaa kuolee siihen ku niitä tönitään kentästä ulos.
Itse harrastan sellaista (kun olen hyvässä vireessä eli harvoin koska en ikinä jaksa pelata sheikillä casualeja..) että kun toinen tekkaa platformilla sivulle niin wavelandaan siihen viereen siten että toinen putoaa alas jos yrittää shield ja d-smash jolloin varsinkin falco kuolee melkein varmasti.. Jos toinen ei shieldaa d-smash osuu silti ellei toinen bufferoi rollia ristiin mitä ei kyllä ole tapahtunut koskaan paitsi ehkä tästälähin kun kirjotin tänne nyt.

Paju

(07-18-2011, 07:32 PM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Puhuttiin 2010 vuonna, että kohta metagameen tulee mahdollisesti sellainen piirre, että aletaan oikein tosissaan kalastamaan toiselta pelaajalta 2. hyppyä pois sen sijasta että tehdään jotain muuta (esim. varma polvi matalissa %).
nyt mietin että oisko tällasissa jekuissa tarkoituksella tehtynä potentiaalia.

http://www.youtube.com/watch?v=pxD2kXTVz...ed#t=1m44s Samasta matsista voi vilkaista myös kohdan 0:30  8)

Paju

Jos jotain muitakin kiinnostaa se meikäläisen hackattu melee, mitä käytettiin pajupora x:ssä niin laittakaa YV:tä.

RTpmwe

Mitäs siinä on, listaa jotai

Paju

(09-27-2011, 12:19 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Mitäs siinä on, listaa jotai
- PAL, legittien kenttien musat vaihdettu 15min.hps ISOa rebuildatessa, Openin Movie vaihdettu erilaiseksi (ISOon tilaa) ja muut moviet poistettu kokonaan (Peli jäätyy jos pelaa adventure moden esim. läpi ja tulisi se loppuvideo, myöskin How to Play -videota katsellessa peli jäätyy)
- Green Greens -> "Smashville", musiikkina Plain Asia
- FD -> Blue FD, musiikkina Passing of the Blue Crown
- BF, musiikkina Kadotettu todellisuus (trimmattu samalla lailla kun Revolutionissa)
- DL64, musiikkina Stainless Steel
- YS, musiikkina Trip to Wonderland
- FoD, musiikkina Rush of the Wind
- PS, musiikkina Pokemon Theme (alternativeen jääny vahingos normimusa, en pysty muokkaan koska unohdin ISOo rebuildatessa laittaa siihen alternativemusaan sitä 15min.hps:ää)
- Main Menu, musiikkina L's Theme
- Noin 50% hahmoista joko HQ textureita (neutraalilla värillä, muutamilla myös muutamalla muulla värillä), Brawl textureita (pelkästään neutraleilla) tai sit vaan jotain muita textureita, mitkä soveltuu turnauspelaamiseen.
- Link on samanlainen kun NTSC:ssä
- Linkillä ja YL:llä on pinkit efektit iskuissa.
- C-stick toimii 1P modessa
- Tournament melee on korvattu Debug -menulla

Tos vissiin taitaa olla kaikki muutokset. Lähdin tekeen ISOo sil periaatteel, et se olis tournament legal. Ainakin Pajuporas käytettiin tota ihan turnauksissa, eikä kenelläkään pahemmin tainnut olla mitään valittamista.

RTpmwe

Heitäs linq ni kattelen vähä dolphinilla

Paju

http://www.smashboards.com/showthread.php?t=318870

Jos jollakin on TIOfilejä turnauksista, niin upatkaa tonne: http://www.ssbpd.com/

saska

Tuossa on vielä pari pytyä mutta muute vaikuttaa rehdiltä. Vähän kinostaisi tietää miten tuo elo lasketaan ku siinähän pitäis ottaa huomioon turnausten ajankohdat ja jokaisen pelaajan koko elo rating historia jotta ne pystyttäisiin laskemaan oikein.

Paju

(02-29-2012, 07:45 AM)saska link Wrote: [ -> ]Tuossa on vielä pari pytyä mutta muute vaikuttaa rehdiltä. Vähän kinostaisi tietää miten tuo elo lasketaan ku siinähän pitäis ottaa huomioon turnausten ajankohdat ja jokaisen pelaajan koko elo rating historia jotta ne pystyttäisiin laskemaan oikein.

Eiköhän tuo ajan kanssa saada kunnolliseks. Toi sivukin on perustettu vasta pari päivää sitten ja on viel aika alkuvaiheissa.

Edit: Oon ite upannut tonne nyt tiofilet Tampora 3, Tampora 2, Kosteusmittari, Gamer Meetup STHLM (pelkkä bracket), BEAST 2 (pelkkä bracket) ja BEAST 1 (pelkkä bracket). Loin kaikki noista tiofileista tosiaan vaan resultsien perusteella. Jos teillä on valmiina konella tiofilejä jostain muista turnauksista, niin upatkaa ihmeessä.

Paju

Jos keneltäkään löyty Pohjois-Suomen miittien tiofilejä/kuvia bracketista/pooleista, niin voi lähettää joko mulle tai upata suoraan tonne databaseen. Oon ite nyt upanu kaikki PK-seudun triweeklyt, Pajupora IX ja X, Apex-miitin, Tampora 3, Tampora 2, Kosteusmittari, BEAST 2, BEAST ja Gamer Meetup STHLM tiofilet tonne. Seuraavaks varmaan etin kaikki Pajuporakuvat mitä löydän ja teen niistä tiofilet, sen jälkeen siirryn varmaan vanhempiin isoihin turnauksiin. Jos tosiaan joltain löytyy valmiita tiofilejä mistään turnauksesta, niin otan ilomielillä vastaan ettei tarvi kaikkee tehdä kuvista.

peki

oulun miiteistä tuskin on mitään, kun ne on yleensä listattu vaan paperille.

bËst

Itellä on noita tioja jonku verran, mutta onko tuosta uppaamisesta käytännössä mitään järkevää hyötyä? Itellä vähä semmoonen kuva notta ei oo vaivan arvoosta

Paju

(03-06-2012, 10:48 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Itellä on noita tioja jonku verran, mutta onko tuosta uppaamisesta käytännössä mitään järkevää hyötyä? Itellä vähä semmoonen kuva notta ei oo vaivan arvoosta

No anna mulle sitten, niin uppaan ite. Tuon sivuston isoimpia etuja on juuri se, että pystyy helposti näkemään turnaustulokset, näkee pelaajien settihistorian turnauksista (helposti myös alueellisesti, esim pelkät suomalaiset pelaajat) ja pystyy vertailemaan vaikka omaa settihistoriaa jotain muuta pelaajaa vastaan. Mutta eipä siitä ainakaan mitään haittaa ole, että pelaajat pystvät helposti seuraamaan omaa turnaushistoriaansa ja kehitystään... Uppasin muuten itse jo Tampora 1, Oulun Turpaus 3, Jyväskylän Kylärallit vol 2, KKT ja KellariSmash 3 tiofilet jo tonne, joten niitäkään ei enää tarvi.

Edit: Niin ja tietysti tuolla näkee myös pelaajien Elon, joka lisädatan myötä kyllä muokkautuu totuudenmukaiseksi. Tällä hetkellä Suomalaisten Elo ei esim. pidä ollenkaan paikkaansa, koska ei oo otettu turnausten ajankohtaa vielä huomioon. Se foxlisk tekee kai ton manuaalisesti suht pian, mutta eiköhän se myös jossain vaiheessa saada tehtyä automaattisesti.

RTpmwe

Hyvi toimii tuo. Neutroni 5. tuossa ratingissa >_>

Paju

(03-06-2012, 10:56 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Hyvi toimii tuo. Neutroni 5. tuossa ratingissa >_>

Edelleenkin sitä turnausten ajankohtaa ei olla vielä otettu huomioon, ja uppasin viimesimpänä ne turnaukset, joista jokasessa Neukku oli top3:ssa. Lisäksi Suomesta on varmaan enemmän dataa tällä hetkellä kuin mistään muusta alueesta, joka myös osaltaan nostaa Suomen parhaimpien Eloo liaan isoks.

peki

Samochan | 1619 ELO | 49 wins - 14 losses (78%)
Peki | 1616 ELO | 53 wins - 12 losses (82%)

[Image: Okay_guy.jpg]

Paju

PeliQ | 1450 ELO | 35 wins - 41 losses (46%)
Paju | 1435 ELO | 122 wins - 41 losses (75%)

[Image: Okay_guy.jpg]

peki

>_>
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29