Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen SSBM -keskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

mayhem_

RT:lle ollaan menossa kohta.

MasterTK

Tuun.  8)

RTpmwe

Messiin b

MasterTK

Miksi Melee on vaan niin hyvä peli?


Meleessä voi hyvin paahtaa menemään, koska se on paahtamalla tehtykin, kuten selviää tästä Sakurain uudesta haastattelusta.

Quote:"On a personal level, Melee had an extremely grueling development cycle," Sakurai wrote. "Some of my other games did, too, but Melee sticks out far ahead of the pack in my mind. I worked on that game for 13 months straight, after all, without a single Sunday or holiday off that whole time. During parts of it, I was living a really destructive lifestyle -- I'd work for over 40 hours in a row, then go back home to sleep for four."

Tulee Mayhem mieleen tuosta lauseesta. >_>

Mikä sai Sakurain paahtamaan kuin Mayhem? - Koska hän oli mies munassa.

Quote:What drove Sakurai through all that work? "I seriously felt like a man on a mission," he said.

Miksi Melee on siis niin hyvä? - Se tuntuu hyvälle ja ei ole lastenpeli.

Quote:Looking back, nearly a decade on, Sakurai seems proud of Melee overall. "Melee is the sharpest game in the series," he wrote. "It's pretty speedy all around and asks a lot of your coordination skills. Fans of the first Smash Bros. got into it quickly, and it just felt really good to play."

Lopuksi Sakurai vielä itsekin myöntää, että Melee on mies munassa- peli ja Brawl taas enemmänkin lapsille ja vähän pelanneille.

Quote:There are three Smash Bros. games out now, but even if I ever had a chance at another one, I doubt we'll ever see one that's as geared toward hardcore gamers as Melee was. Melee fans who played deep into the game without any problems might have trouble understanding this, but Melee was just too difficult."

Quote:If we want new people from this generation of gamers to come in," he concluded, "then we need it accessible, simple, and playable by anyone.


Vaikka Meleen veroista peliä ei enää tulisikaan, niin aina voimme kuitenkin muistella kuinka paljon hyviä hetkiä vietimme pelin ääressä, kuinka paljon hyviä kavereita sen avulla on löytynyt ja kuinka käsitys pelaamisesta on muuttunut enemmänkin sosiaaliseksi elämäntavaksi.


Lähde:http://www.1up.com/news/masahiro-sakurai...uper-smash

mallu000

Siinä on mies paikallaan.  8)

TaisteluJaska

Melee oli itsellekkin mielenkiintoinen pala historiaani (ja vieläkin on) Ei nimittäin ollu mitään hajua mistään Gamecubesta aikoinaan, veljet vaa osti sen ja kokeilin sitä sitten niiden luona. Ei ollut minkäänlaista käsitystä mistään kilpailutyylisestä videopeli meiningistä (pelikorteista kylläkin, esim MTG), mutta ei tarvinut montaa tuntia meleetä paahtaa kun siihen oli täysin koukussa. Välillä meni jopa överiksi, niin laitoin itseni katkaisuhoitoon. Nyt osaan pelata sopivasti, tosin jos olen jonku luona paahtamassa niin eipä tartte paljon muuta miettiä ku jyystää ja tuntuu hyvälle. B.

Btw. Kenenkään on turha väittää olevansa absolutisti näissä piireissä. Meleen pelaamisella on aivan sama vaikutus ;)

Laatikko

Mielenkiintoista tekstiä, mukava kuulla ihan itse Sakurain mietteitä näistä. En kyllä tiedä mitä se edesauttaa jos peli jää leimaamatta "lastenpeliksi", ihan samaa jöötiä se silloinkin olisi.

Itse en usko seuraavaan Smash Brossiin, mutta uskon näkeväni jonkinlaisen fuusion kaikkien Nintendon sarjojen välillä vielä tyyliin Subspace Emissary, mutta mahdollisesti eri genressä.

-LzR-

Tuossa oli kyllä todella paljon melee biassia ilman syytä.
Tuosta tekstistä sai taas semmoisen kuvan, että kyseessä ei ole miksi melee on niin hyvä, vaan miksi Brawli ei ole niin hyvä.

MasterTK

(12-09-2010, 12:34 PM)-LzR- link Wrote:Tuossa oli kyllä todella paljon melee biassia ilman syytä.

Tuossa lauseessa ei ole mitään logiikkaa. Miten hitossa siinä voi olla biassia (uskomattoman typerä sana), jos pelintekijä itse sanoo mitä mieltä on tekemistään peleistään? Ellet sitten minun tekstejä tarkoittanut. Se on tietenkin asia erikseen. >_>

Ja olen kyllä aika varma, että joskus tulee vielä uusi Smash. Ei Nintendo hyvää rahalaivaa hukkaan halua heittää. Uskomatonta kuitenkin että yksi kaikkien aikojen peleistä on tehty 13 kuukaudessa, kun monia surkeita tekeleitä kehitellään vuosikausia.

-LzR-

En meinannut mitään sua vastaan...
Meinasin vaan, että kun mainitsit asiota kuten Brawli olisi joku lastenpeli tai sellaista mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Yhtä paljon se on lasten peli kuin meleekin.

MasterTK

(12-09-2010, 01:04 PM)-LzR- link Wrote:En meinannut mitään sua vastaan...
Meinasin vaan, että kun mainitsit asiota kuten Brawli olisi joku lastenpeli tai sellaista mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Yhtä paljon se on lasten peli kuin meleekin.

Totta, mutta pakkohan sitä on aina vähän kettuilla ihan huvikseen Brawlia kohtaan. >_>

Ja vaikka en pidäkään Brawlista, niin tajuan kyllä täysin miksi Sakurai teki sellaisen pelin. Jos olisin Sakurai, niin tekisin samalla tavalla, sillä rahallahan sitä bisnestä pyöritetään ja rahaa sataa enemmän kuin tekee käyttäjäystävällisempiä ja helpompia pelejä.

-LzR-

Aivan, mutta vaikka peli on helpompi, ei se ole välttämättä sen huonompi kilpailullisesti.

RTpmwe

Letku - Muikku 70-30

Novi

Miten pallolla voitetaan muikku? Otin latexilta runtua pelkästään muikulta pallolla -.-

TaisteluJaska

Nessillä on pallopää, eli se on pallo. Vähä niinku Samuskin on letku. Ota siis Pallo ja kentäksi laatta.

bËst

(12-09-2010, 03:10 PM)-LzR- link Wrote:Aivan, mutta vaikka peli on helpompi, ei se ole välttämättä sen huonompi kilpailullisesti.

Aikalailla mielipide kysymys, mutta mitä vastaanotosta ja pelin syvällisyydestä tulee niin karu tosiasia on että se on huonompi kilpailullisesti.

Novi

(12-11-2010, 07:09 PM)TaisteluJaska link Wrote:Nessillä on pallopää, eli se on pallo. Vähä niinku Samuskin on letku. Ota siis Pallo ja kentäksi laatta.

K


Paju siis tuolleen pelasinkin mutta ei toiminut, ois pitänyt ottaa vähemmän polvea nassuun

saska

(12-11-2010, 03:10 PM)Joosef link Wrote:Miten pallolla voitetaan muikku? Otin latexilta runtua pelkästään muikulta pallolla -.-

ei mitänkään

Laatikko

(12-11-2010, 07:29 PM)bËst link Wrote:Aikalailla mielipide kysymys, mutta mitä vastaanotosta ja pelin syvällisyydestä tulee niin karu tosiasia on että se on huonompi kilpailullisesti.
LzR tarkoitti noin vain yleisesti ottaen, kyllähän se on aikalailla jo faktan luokkaa, että Melee on Brawlia kilpailullisempi.

Zlazher

(12-09-2010, 03:10 PM)-LzR- link Wrote:Aivan, mutta vaikka peli on helpompi, ei se ole välttämättä sen huonompi kilpailullisesti.

Kyllä tuo minun korvissa kuulostaa ihan selvältä " vaikka brawli on helpompi, ei se ole välttämättä sen huonompi kilpailullisesti."
Eikä että "kyllähän se on aikalailla jo faktan luokkaa, että Melee on Brawlia kilpailullisempi."
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29