Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen SSBM -keskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

saska

yksi tuhannesta (edit: projectilen) powershieldistä on harvinainen stealthversio missä ei näy se efekti.

edit: väärä hälytys oliki myytti

edit: ei muute ollu tämä keissi vielä ohi... jatkoa luvassa

BürZ

tutkin tossa jossain välissä ilmiötä jossa fonx tai falco makoilee runnun jälkeen ja rollaa taaksepäin reunalle -> tippuu heti reunalta ja otin selvää mistä se johtuu. nimittäin jos ukko makoilee selällään niin se tippuu, vatsallaan makoillessa ei. myöskin jos se makaisi selällään mutta bufferoi pitämällä tattia jo etukäteen pohjassa, se ei tipu. ainaki ite hyödynnän sitä tietoa fonxilla ja falcolla, vaikka joku sanoisi turhaksi.

toimii myös rouserilla.

saska

byrzillä hyvää tutkimustietoa tässä. ite pitää sanoa tuohon aiempaan että vaikka stealthpowershield olikin myytti, niin löytyi kuitenkin pikaisen tutkimisen jälkeen yksi todellisuudessa olemassa oleva stealth tekniikka:

Ultra Rare (Or Ultra Precise) Stealth Dash Dance Pivot Frame. Eli URORPSDDPF tekniikka on käytännössä pullasta kiinni kuten kaikki muutkin pro tekniikat. vitsi on se, että dashdancekäännöksen aikana tulevan framen, jonka aikana ukon pitäisi seisoa kuin tammi ja jolloin pivot jutut ovat mahdollisia, voi kokonaan häivyttää maailman kartalta. kyseinen pro frame siis kyllä on täysin käytettävissä, mutta mutta se vain ei tule näkyviin. todennäköisyys on n. yksi tuhannesta, eikä uskomattoman pullan lisäksi vaadi mitään nappienpainalluksia tms. tekniikka on kyllä TAS vehkeitä käyttäen mahdollista toistaa ilman pullafactoria, mutta se että miten, jääköön lukijan pääteltäväksi.

E:

myöskin kehitin tekniikan nimeltä Golden Timing: kun ajoittaa iskut Golden Timing framelle, niin vihollisen refupankki tyhjenee keskimäärin 8.3%. laskuissa saattaa olla häikkää, mutta puhutaan huomattavista määristä. tekniikan hyöty tietysti laskee kun myös vastustaja tietää kultaiset freimit ja osaa odottaakkin hyökkäystä silloin.

Salevits

Meen torstaina paketoimaan random työkaverin basistikaveria jota ehkä kiinnostais tulla miitteihin tms kattomaan meininkiä. /,,/
Skene jatkaa laajenemistaan.  8)

Zämi

Pitäis kait pitkästä aikaa vaivautua tulemaan johonkin turnaukseen.

mayhem_

Noista saskan invicible frameista niin eikös tuo vaan johdu siitä että joka 1000. frame skipataan?

RTpmwe

(07-04-2012, 06:18 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Noista saskan invicible frameista niin eikös tuo vaan johdu siitä että joka 1000. frame skipataan?


Juu

Paju

http://www.multiupload.nl/4MOWS0JDMC

Täältä voi ladata mun tiofilekokoelman, jos ketään kiinnostaa. Jos teillä on jotain tiedostoja mitä multa ei tosta löydy, niin ottaisin mielelläni niitä vastaan.

BürZ

jälleen pistin tutkimukseksi ja tällä kertaa aiheena oli aina mieltä vaivannut "muikun dorakihyppy laatassa", joka tuntu aina joskus tulevan vahingossa mutta kukaan ei tiiä miksi (eli siis muikku näyttää seinähyppäävän instana, kun päästää reunasta irti). tutkin siis asiaa tässä ja nyt saan tämän "dorakihypyn" onnistumaan melkein aina.

ensinnäkin "dorakihyppy" ei liity tähän millään lailla, koska temppu kuluttaa tuplahypyn, vaikka se näyttää aivan kun instana tekisi seinähypyn. en tiedä miksi tämä toimii, mutta sen saa suoritettua näin: ole reunalla ja paina erittäin nopeasti: tatti poispäin reunalta -> x tai y -> z, a, tai c-tatti mihin suuntaan vain. eli siis irrotus -> hyppy -> hyökkäysinputti. tämä ei aloita mitään hyökkäystä, vaan muikku tekee saman tien seinähypyn. homma ei toimi ilman hyökkäysinputtia. temppu saattaa olla frametarkka, itse saan näppäiltyä sen niin että onnistuu suurimman osan ajasta.

ei siis ole mitään hajua, miksi homma toimii, eikä se oli mikään järistyttävä juttu, mutta ihan jännä asia. näyttää aika lesoltab.
en oo kokeillu ku muikulla laatassa.

e: niin en sit tiiä onko olemassa myös sellanen "pure" doraki tollanen vastaava joka ei tuhlaa hyppyä mut tuo ainaki toimii noin
e2: tietenkään ei lasketa sitä ku joissain random pellekentissä muikku aina tekee sellasen dorakin jostaki reunalta >_>


e: joo joku igor oli ton saman jo keksiny + muutenkaan ei siihen tarvii ku painaa pois + hyppy eikä mitään hyökkäysinputtia >___>

>__>

e: no, eipä ainakaan kukaan oulun seudulta tuota tienny >___>

saska

tiedossa beibe >_>

mayhem_

Ollu tiedossa jo viitisen vuotta. Siinä menettää vaa hypyn jos sen tekee noin.

Salevits

NamiNami

Mitään muuta en äänestänytkään.

-LzR-

Äänestin Smashia ja Meleetä
mo

Novi

Äänestin Shaq-Futa

RTpmwe

(10-27-2012, 09:46 AM)__ link Wrote: [ -> ]Äänestin Shaq-Futa

Ethän äänestäny

Salevits

(10-27-2012, 10:21 AM)RTpmwe link Wrote: [ -> ][quote author=__ link=topic=15.msg26957#msg26957 date=1351331211]
Äänestin Shaq-Futa

Ethän äänestäny
[/quote]
Affirmative. Mäkin tarkistin välittömästi.

Salevits

Postatkaahan joku ROM5 resultsit kun en löydä >__>

Cimo

saska

[Image: GALE01-53-1024x767.png]

pyllyjuttu jos toinenkin kävi mielessä
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29