Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen SSBM -keskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Zämi

Tehkää M2:lla 1000m, haastetta kerrakseen.

tauKhan

Suomalainen 2015 powershield tekniikka: http://smashboards.com/threads/official-...t-18512581  8)
Ei mulla muuta.

Laatikko

En mistään mitään ymmärrä, mutta kuulostaa ainakin hyödylliseltä. 2015 aika saavutus kyllä löytää jotain tämäntasoista, hieno homma!

...joskin,
"It would be named after me, but no names please just lightpowershield, lps or zPs. Let's be more sensible than brawlers."
Unnecessary jab?

peki

#triggered

pingviinituutti

Falco itkee, hienoa työtä.

peki

ymmärsinkö nyt oikein et jos tekee tuolleen, niin power shieldaus range on paljon pidempi ja ikkuna on framen pidempi?

tauKhan

(02-04-2015, 12:21 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]En mistään mitään ymmärrä, mutta kuulostaa ainakin hyödylliseltä. 2015 aika saavutus kyllä löytää jotain tämäntasoista, hieno homma!

...joskin,
"It would be named after me, but no names please just lightpowershield, lps or zPs. Let's be more sensible than brawlers."
Unnecessary jab?

Oho enpä ite ees tajunnu kuinka offensiiviselta tuo kuulostaa toisesta näkökulmasta. Täytyy muuttaa heti, kiitos. Lähinnä tällä viittasin siis brawlin alkuaikoihi kun niin monet halusivat nimiinsä uusia löydöksiä ja tekniikoita, kuten varmaan muistat. Mutta tiedostan hyvin että suuri osa näistä kavereista oli itseasiassa melee pelaajia jotka oli vielä brawlin alkuaikoina mukana kuvassa. Ja onhan meleessä vieläki Shai dropping ja ties mitä.


Lyhyt selitys tuolle on, että light shieldi kasvattaa shieldin kokoa, mutta tarvitaan täysi painallus että powershieldi aktivoituu. Tän vuoks luultiin ettei light shieldillä voi ps projectileja, koska täysi painallus aiheuttaa full shieldin samalla. Mutta z priorisoikin L/R yli, joten z avulla on mahdollista saada sekä powershield että lightshield samanaikaisesti, jolloin sillä on paljon isompi koko ku normi ps ja helpomi reflectaa.

Joo peki, Kadano niitä vissiin testaillu ja useimmiten noin frame enemmän. Mutta joissain tapauksissa ero voi olla isompiki, esim tuo low laserit marsulla 0 -> 2. Toinen juttu kans on että kun suoja kuluu ps muuttuu usein mahdottomaks, mutta zps on useimmiten silti mahdollista. Ja sit jos hahmolla huono kilpi, vaikka dk niin ei usein ollenkaan mahdollista ps paitsi jos tekee tuon zPs

mayhem_

@peki Juu

@tukaani Lähes vastaava tekniikka jolla sai normaalit iskut PS lightshieldillä löyty joku kuukausi sitten, mutta hyvä et keksit tavan tehä myös projectileille sama :)

tauKhan

(02-04-2015, 12:51 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]@peki Juu

@tukaani Lähes vastaava tekniikka jolla sai normaalit iskut PS lightshieldillä löyty joku kuukausi sitten, mutta hyvä et keksit tavan tehä myös projectileille sama :)

Joo joku linkkas sen threadin tuonne boardseille, en ollu ees kuullu siitä. Mutta se oli viel aika mahoton tehä ilman controller modeja vissii.

mayhem_

Juu niin oli mut vaikutti kyl silti omaan korvaan helpommalta tehä tai ylipäätään käytännöllisemmältä kuin pitää A pohjassa kokoaja.

tauKhan

Joo siis oon tätä harjotellu vähän ja voin kertoo että on pultti vähä aikaa oppia pelaan sillei. Pitää käytännössä opetella wd:ki sillei että pitää a:ta pohjassa, työmaata rittää vielä siinäki että saa ylipäätään painettua z+R yhtäaikaa, mikä ei oo ees helppoa. En tiedä yhtään kuinka paljon tätä kannattaa käyttää neutralissa ja millasissa tilanteissa, varmaa riippuu tosi paljon hahmosta ja mu:sta. Mutta luultavasti jollai marsulla pystyy käyttään hyvinkin paljon vaikka falcoa vastaan. Fox voi olla pultti jos ei claw, kun pitää niin paljon nappuloita painella.

Valitettavasti se toinen digital to analog ps on paljon heikompi fysikaalisia iskujaki vastaa kun aktivoituu vasta frame 3.

mayhem_

Ketä suomessa on tällä hetkellä ilman vakituista tiimikaveria?

Aion nyt koittaa vihdoinkin saada jonkunlaisen ratkasun tähän hommaan, että ei tarvi joka turnauksessa tiimata eri henkilön kanssa. On pidemmän päälle työmaa meinaan.

-LzR-

Eikö jotain 90% pelaajista on ilman vakio tiimikaveria? Mulla ainakin on joka kerta täysin randomilla heitetty tiimikaveri ja eihän siitä mitää tuu.

bËst

En nyt usko että vastaa oikein mihinkään kysymykseen, mutta lienee helppoee listata kaikki vakitiimit tähän:

Nami-paju
Pepi-sale
bËst-Über
Taukki-tukaani
QuliP-Loota
Worm-WMK

saska

8)

mayhem_

No eiköhä tämä ollu tässä tiimataan Pajun kaa. 200m päässä asutaan toisistamme ja molempia kiinnostaa reenata ni luulis toimivan >_>

saska

<_<

TaisteluJaska

Itsellä kans iski beast 5sen jälkeen iso moti alkaa pärjäämään oikein huipputasolla meleessä. Varsinki ku tässä puolen vuoden sisällä oon oppinu pelaan varmemmin ja paremmin kuin viime 5 vuoden aikana yhteensä >_> tiimitkin kiinnostaa, niin vois kyl kans etsiä motivoituneen tiimikaverin hommaan.

Turnauksiin pääseminen on tietty välillä pultti, mut koitan kyl päästä isompiin...

peki

joo mulla ja namillaki oli puhe että testataan seuraavassa turneessa että miten meidän tiimi toimii. ennen apexia ku pelailtiin ni oli aikalailla kerma kerma tila

Salevits

Jos NamiPeki tiimaa ens turneessa niin kiinnostaako Mayhemia tiimata mun kanssa sitte?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29