Smash Finland Foorumi

Full Version: Union III [13.-15.3. Östersundomin nuorisotalo]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

mayhem_

Toivottavasti seuraavalle turnaukselle ei hitleröidy päivämäärät mun osalta taas >_> Eka oli omat häät ja tällä kertaa pitäs lähtee Apexiin seuraavana päivänä.

bËst

Oisko optiota notta joku näistä kevään Unioneista voisi tulla ihan ns. Kunnon Suomen sisäinen turnaus featuring: PM, Melee ja Smash 4?

mayhem_

Jos osallistujia on noin 30 niin eikö nää kaikki oo ihan "kunnon" turnauksia. Se että ei oo PM ei tarkota ettei oo kunnon turnaus >_>

Tietty se voi olla ihan hyvä et joku kerta mainostaa vaikka vähän isompana turnauksena et tietää millon kantsii kaukaa tulla jos pystyy harvemmin käymää.

Guest

No siis, itellä on ainakin mielikuva että nää Unionit on enemmänkin "kokeiluluontoisia miittejä / monthlyja". Vai oonko ymmärtänyt jotain väärin?

Siis kunnon turnauksella viittaan juurikin siihen, että se päätetään hyvissä ajoin; promotaan ja aikataulutetaan ja korostetaan ihan turnauksena. Menee meinaan PR:t, seedingit sun muut aika kuumille jos joka kuukausi olis oletusarvona käydä helsingissä turnauksessa. Mitä tänkin varmistu tuli? Muutama päivä ennen sen alkua niin aika kuumaa kamaa saada töistä vapaaksi :p + maksut miittitasolla niin en laskis tätä "kunnon" turnaukseksi

Näin ite oon tulkinnut.

peki

iteki oon tulkinnu et nää ois lähinnä miittejä. sit joku kerta ku haluaa ns suomen sisäisen turnauksen ni siitä vois sanoa esim kuukautta aikasemmin, ja turnausmaksut sen mukaan. ja eri nimellä vaikka.

NamiNami

Tuun, ja tiimaan AJP:n kanssa.

peki

nami mm fox vs falco

mayhem_

No siis jos on vaa enemmän monthlyjä olipa ne si miittejä tai turnauksia nii ei oo nii justiinsa et pääseekö aina tulee. PR pitäs muutenkin mun mielestä näyttää pelaajan taso eikä se että miten on sijottunu suomensisäsissä turnauksissa lähiaikoina. Et aiemmin ei oo ollu tällein mahku tehä kun on ollu nii harvoin mitää mut nyt alkaa oleen jo mahku tuntuman mukaa äänestää eikä tuijottaa et oliko joku 7. vai 9.

Mut nii tää miitti on samankokonen ku viime muhoksen turnaus >_> et vähän paha niiden välillekkää esim painoarvo eroo ois tehä.

bËst

Uskon että Mayhemiki oikeasti tietää, mikä ero tässä yhteydessä on miitillä ja turnauksella. Ihan jos ei mistään muusta niin organisointityylistä ja promootiosta. Ite jos tuonne tulisin niin pelaisin varmaan yhtä puolivillaisesti kuin Vilunkin bileporassa. Lähinnä siis hakis tuntumaa ja kokemusta ja pääpaino olis hengailulla (toisaalta, niin on kyllä turnauksissakin hengailu keskeisessä roolissa).

Mayhemille note: Muhos on pohjoisessa ja tällä hetkellä jos ei huomioida Grimmairin periferiaa niin sjoki on käytännössä pohjoisin melee"keskittymä" Suomessa. Tällähan ei luonnollisesti ole vaikutusta "turnauksen" laatuun että onko sijainti helsingin ytimessä jossa molosti pelkästään miiteistä kiinnostuneita vai pohjoisessa, jossa ei ole käytännössä ketään muuta kuin ne, jotka keskittää ihan oikeasti turnauspelaamiseen.

NamiNami

@peki Soppiihan tuo 8) bo5 apex rules

Xeefi on muuten seuraavassa PR:ssä. Jossei PR niin ainakin bracketissä ens turnauksessa.

saska

Xeefi?

Laatikko

Tarkoitus on aina alustavasti pitää näitä rennommassa mielessä, mutta ei tässä mikään estä vetää/ottaa virallisemmassakin mielessä jos etukäteen sovitaan tarkemmin.

Meleestä, Brawlista, Smash 4:stä ja PM:stä löytyy kaikista kysyntää niin näitä joutuu välillä pakostakin shufflaamaan, että joku peli pitää taukoa yhden kerran.

peki

onko kukaan menossa järvenpään kautta autolla? voisin tulla kyytiin niin ei tarvis lähtee omalla autolla, ku jatkan matkaa apexiin tästä suoraan. >_> pls help

Jekkukissa

(01-21-2015, 03:01 PM)KRN | peki link Wrote: [ -> ]onko kukaan menossa järvenpään kautta autolla? voisin tulla kyytiin niin ei tarvis lähtee omalla autolla, ku jatkan matkaa apexiin tästä suoraan. >_> pls help
Häh siis millon meidän lento menee jos suoraan tuolta oot menossa vai missasinko nyt jotain. >_>

peki

meen lootalle

mayhem_

No siis lähinnä mun pointti tossa osallistujamäärä vertailussa oli, että vähän epäoikeudenmukasta on arvottaa joku 30 hengen tapahtuma korkeempiarvoiseksi kuin toinen vastaava.

Mutta pääasia mitä halusin tuoda esille on se, että kun alkaa oleen sen verta useammin jotain turnauksia niin mun mielestä ei voi vaan valita, että nämä tietyt tapahtumat on ne mitkä huomioidaan PR varten vaan enemmänkin äänestettäs jatkossa oikeesti sen perusteella mikä on porukan taitotaso.

Ja ei se taitotaso varmasti hirveesti eroa onko muhoksella 30 turnaus vai helsingissä 30 hengen miitti. Toki ite en nyt oo kummallakaa kerralla oo päässy paikalle ni oha se vähä heikompi ollu ny 8)

RTpmwe

Tampereella 10 hengen miitti on korkeempitasonen ku suurin osa suomen turnauksista että tuota

TaisteluJaska

(01-21-2015, 03:55 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Tampereella 10 hengen miitti on korkeempitasonen ku suurin osa suomen turnauksista että tuota
No nyt RT puhuu asiaa.  8)

bËst

Niin siis alkuperäisessä viestissänihän en ottanut sanallakaan kantaa osallitujamääriin tahi pr:n yms. Lähinnä vain, että voisiko jonku Unionin laajentaa ihan "turnaukseksi". Ja kyllä; uskoisin että kaikki järjellä tietää mikä on miitin ja turnauksen ero. Turnauksiin on paha lähteä parin päivän varoajalla jos asuu vähänkin kauempana

Novi

Mä voin kommentoida kunnes momentum vaihtuu
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29