Smash Finland Foorumi

Full Version: Union III [13.-15.3. Östersundomin nuorisotalo]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Jebu

Nimirum ja Ville tulee paikalle.

eebrozgi

Onnea Dirty Harryn voittajalle!

bËst

Tuli noita pelejä vahdatessa semmonen kutina, notta jos maaliskuussa on unioni eikä osu täysin heitteri viikonlopulle niin meikä tulee messiin kattoon, joko Wobblaus on 100% handlattuna myös pienen paineen alla 8)

mayhem_

Joo oli mukava nähdä vähän järkevämpi stream suomen turnauksesta kerrankin ja WMKn ja Novin selostus oli hyvää (tosin Novilla semi bias >_>).

Jatkossakin vois kyl streamata näitä ja laittaa just jakoon muuallekkin niin uskon, että vois saada viewereitäkin vähän viä enemmän :)

Ja peki pelas tosi hyvin, Namilla naksahti vissiin päässä GF ennen ja Salella kaatu edgeguardeihin matsit. Onea 1 siasta peki.

RTpmwe

Namilla vaa tippu päästä ruuvi

pingviinituutti

ei ollu kyl ihan kerma kerma konemaien tila mutta se yks shinepressure oli leso tpepi

saska

läntiset pallot kikka

ajp_anton

Kenen Nintendomusaremixejä soi lauantaina sohvahuoneen kajareista? Tahdon =).

Ei menny singlesit ihan niiku piti. No, pääsin sentään aikaisemmin kotiin syömään =). Ens kerralla voitan.

Salevits

Upee miitti! Seuraavaa odotellessa! En paljoo tutustunu mihinkään uusiin naamoihin mutta sen sanon että yleinen ilmapiiri oli hyvä!

Kaks palautetta ja ne on:
1. Keittiö räjähti. Miksi ette tiskaa omia astioitanne kun olette syöneet?
2. Vilu oli aika vihanen ku pelas.

Eeppisin hetki omalta osalta:
http://www.twitch.tv/smashfinland/c/5959671 9m 37s kohalta. Dat reaction.

Kiitos Loota ja Stemu.

E: Ainiin ainiin! Kiitos kaikille jotka osallistui striimin setuppaamiseen ja ylläpitoon, kommentoimiseen yms. Komppaan mayhemia että tämä oli hyvä.

Jekkukissa

Ihan loistava miitti, kiitos paljon järkkääjille. :) Kiva nähdä taas paljon (ainakin itelle) uusia naamoja miiteissä.

Alko taas tärräämään ja jännäämään turhaan yhdessä vaiheessa kun pooleja pelas, mutta muuten meni ihan hyvin. Bracket-pelit sai sentään vedettyä oman tason mukaisesti ja keskittyminen oli täysin itse matsissa ja siinä mitä tekee, vaikka hävisinkin molemmat matsit ja putosin suoraan. Tyytyväinen silti omiin peleihini suurimmaksi osaksi. Tiimit nyt meni miten meni. <_<

Tykkäsin siitä että striimi laitettiin pystyyn ja että matseja sai seurailla sieltä seinältä. Ja oli ihan hauska että se chattikin oli siinä esillä.

IC:tä ja Samusta vastaan sai ehkä vihdoinkin edes jotain käryä siitä miten sitä kannattaa pelata, mutta tuntuu ne molemmat kyllä työmaalta silti.
Hyvillä mielin Apexiin. Tarkoitus oli pelata vähän Sm4shiakin, mutta se jotenkin jäi kokonaan.

pingviinituutti

(01-25-2015, 02:54 PM)Salevits link Wrote: [ -> ]1. Keittiö räjähti. Miksi ette tiskaa omia astioitanne kun olette syöneet?
Tämä! Söin ite vissiin neljään otteeseen ja aina kuurasin lautaset sun muut heti perään. Mikä pointti on siinä altaaseen kerryttämisessä, kun lopulta livahdatte kuitenkin karkuun joskus sunnuntaiaamusta ja aterimet loppuu ennen lauantai-iltaa >_>

Samura1man

Ensimmäiseksi: Kiitos Lootalle ja Stemulle taas loistavasta miitistä/turnauksesta. Tosiaan paikka on loistava niin kuin moni on varmasti kehunnut, nukkumapaikkoja löytyy, tilaa on hyvin, mutta miinuksena on vain kauppojen etäisyys harmillisesti.
Onneksi jos tulee Itäkeskusesta päin niin voi siinä samalla ostaa eväät koko viikonlopuksi.

Loota: Meiltä jäi Pikmin 3 ja Metroid Prime 2 Multiplayerit täysin välistä, ymmärrän kyllä että ei ehdi pelaamaan kun on järjestäjänä.
Mutta toivottavasti ensi kerralla aikaa löytyisi ja NELJÄ pelaajaa Metroidiin.

Stemu: Ei taidettu kauheasti jutella mutta Muikku dittoja sentää taisimme ottaa, ens kerralla lisää.

Salevits: NTSC Sheik on aivan muuta maata kuin PAL Sheik, ei vain pärjää, ja muutenkin Sheik on mulle paha matchup (no johns =P), mutta hyvät pelit pooleissa

Wörmi: NTSC Muikku ja sen mahdottomat Gentlemanit hehe, hyvät pelit muuten, harmi vain mun osalta kun en saa pois suljettua omia kuolemia viellä.

LzR: Pommitit mut kuolemaan Bangissa, ja kaiken huipuksi kuolit itekki muutama vuoroa myöhemmin, kummatkin oltiin Renegadeja =D Ainiin annoinki sulle pari polvea peräkkäin Brawl miinuksessa ja vasta matsin jälkeen sait tietää että pelasin sua vastaan =D

Jage: 1/3 mahdollisuudesta ottaa juuri se kortti, joka ratkaisee pelin ja totta kai saat sen kortin multa, joka tappaa Sheriffin =D

Trifroze: Ens kerralla pidemmälle bracketissa Smash 4:ssa, mutta kuitenkin top 5 on hyvä suoritus

Forre: Ei juma mitä mun CPU Reiska meni tekemään Rainbow Raidissa =D Oli mukava tavata taas

Spike: Sun Villager pelotteli mua pahasti losers bracketissa Smash 4:ssa, sen keilapallo tappaa liian aikaisin

NamiNami: Mukava nähdä pitkästä aikaa, ei sun Falcolle pärjää millään, onnea tokasta sijasta Melee Singleseissä

Linkkiro: Dirty Harry läpi miitin aikana, voiko muuta sanoa kuin onnea siitä, creditsit ja niiden ääninäyttely oli hienoutta, ei ihan pärjätty hyvin Melee Doubleseissa.

Vurky: Kiitos kehuista mitä annoit mun Luigista, harmillsesti en bracketissa pitkälle päässyt

Heru: Hyvät pelit Smash 4:ssa, sun Ness on hyvä

Jekku: Kiitos friendlyista

Hyhky: Nähtiin viimeksi Comeback I:ssä ja oot kehittynyt siitä lähtien hyvin, selvästi mua parempi.

Riolu: Reiska on pelottava

mmKalll: Marth oli pelottava

Jebu: Eipä taidettu kauheasti jutella, mutta onnea ekasta sijasta Brawlissa.

Riolufin

Kiitti Loota ja Stemu. Eiköhän sitä eksy joskus toistekin unioniin.

Lobsteri

Kiitos Lootalle ja Stemulle turnauksen järjestämisestä sekä saunan olemassaolosta. Jokaisella venuella pitää olla sauna
Kiitos Starkillerille ja pingviinituutille tasaisista friendlyistä, seuraavan kerran uusiks  8)
Kiitos muikuille ditoista. Näihin ei ikinä kyllästy
Kiitos Jebulle prootipeistä. Laitan nämä käytäntöön :D

lvl9 cpu oli hype, jos hassutteluturnauksia saisi muihinkin smäässeihin toteutettua niin ois jees

melee singlesissä tuli lähinnä vaan naurettua kun otin turpaan, mutta näitä pelatessa oppi reilusti asioita. 'till next time vaan 8)

https://www.youtube.com/watch?v=K4gk53zVLfo

saska

(01-25-2015, 08:40 PM)Lobsteri link Wrote: [ -> ]Kiitos muikuille ditoista. Näihin ei ikinä kyllästy

ens turnauksee vois ottaa muikku ditto round robin side event. mukaan kaikki muikku mainit ja myös muut halukkaat.  8)

Muggshotter

Just frame bussin pysäytys perjantaina, kahden kilometrin lagi sunnuntain paluumatkan lähdössä kun kengät ja reput unohtuivat. Mikä meni vikaan.

Kiitokset Lootalle ja Stemulle organisoinnista ja kaikille muille osanottajille tapahtuman hyvästä ilmapiiristä! Minut pitää varmaan vaa laittaa suoraan losers bracketeihin Smash nelosessa kun siellä tuntuu menevän paljon paremmin. Soitin 02-02-02-02 ja sieltä vastasi Melee poolit ja kysyivät mitä laitetaan. Sanoin vaan "just fuck me up." LV9 CPU doublesien jälkeen kyllä peli alkoi tuntua joltakin kun hahmo jopa teki jotain, ehkä pitääkin tulla useamminkin vihaiseksi pot filleriksi siihen peliin.

Shoutit

Vurky:
[Image: 9gd75d.jpg]
Oli kyllä aivan sick setti heti kun heivasit Rosalinan roskiin. Semisti hiostavin turnee setti minulle koska salty suite, ei yhtään uskaltanut painaa mitää nappeja kun munat painostivat kovalla kädellä ja tappoliikkeet kulman takana. Lylatin valitseminen kanssa oli vähän pick your poison kun en halunnut ihan pelkkää no johns laattojakaan. Darkside Diddyä odotellessa. Harmi kyllä kun jäi friendlyt kokonaan pois. :E

Casiolove: Mac ja Darkside Diddy dynaaminen kaksikko, Omega counterpick on hyvä alku. Ota selvää mitä saat aikaiseksi Mariolla, niin saa taas jonku decent hahmon arsenaalin jatkeeksi. o/ Tripla Mac oli aika virneikäs turpasauna.

Forre: Ensimmäistä kertaa olen voittanut Lucarion Shulkilla, mutta hooo boy ei ollut missään vaiheessa mikään ilmainen pääsymaksu sen suhteen. Vähän ehkä takerruit liikaa Aura Sphereen imo, mutta setti oli hyvä, meno oli rehtiä ja tulos oli ansaittu ja mitäpä siinä enempää vaatimaan.

Heru: Ness oli murhaajalapsi bhuaaaaah. Etkö muka oikeasti meinaa panostaa Smash neloseen? :P

Jage: On kyllä semisti vuorta edessä ennen kuin pistän sinun Shulkin consistently pussiin. Shulk ditto turnee setti oli kyllä ihana, reunapelisi oli järisyttävää ja fair gimpit olivatkin juttu kaikkien odotuksieni vastaisesti. Ehkä pitäis vaan haastaa enemmän grabilla mutta ehhhhhhh siinä kohtaa aina muistan Shulkin grab rangen olevan sen nyrkin puristuksen kokoinen ja elämä menee pilalle. Speedin aliarvioin täysin, gat dang.

... en kyl rupee counteraa Shulkin dairia enää koskaan.

Kinuski: Se tunne kun Palutena counterasi koiran täydellisesti, mitä tuolle waifulle tehdään.

Linkkiro: Koira counterpick oli kyllä halpa gimmick, so sue me.

Lobster: Tule jatkossakin miitteihin ja turnauksiin! Jos kerran itsekin pelaat Falconia Meleessä niin meillä on niinku potentiaalinen jaettu kivinen tie luvassa. I can hardly wait.

LzR: Qanba tikku mestari rodun trial oli aika muikea, kiitos siitä. Anubis koira gonvirmed for anti-fun Sanic counterpick, Brawl Minus olikin balanssissa all along, mutta Justiina ei hahhahhahhah super scrub brothers accent core plus R.

mmKALLL: Smash 4 random showdown ja sieltä tulee joku Olimar, rage Shulk vittu. Meleen Marth wavedash spacetus vittu. Tatsun kamerakulmat ja Zero-Ryu ditto vittu. Brawl Minus vittu. Mutta laitoinpahan myös sun hillon purkkiin Guilty Gearissa. :)

Riolu: Olitkin tosi fiini heppu tälleen ensivaikutelmalta! Gamer demoniäidin counter visiot oli kyllä metan edistystä, siinä missä Shulkin up tilt Jigglyä vastaan... ei niinkään (hajotti kuitenkin). Seregiosin lahtaaminen oli kanssa fiiniä, terästi MH4U hypeä sopivasti. \o/ Ircissä tavataa tai jotai.

Selostaja Make: Smash 4 singlesien pääsymaksun coveraaminen oli suuresti arvostettua tasoitusta, thanks bruh. :3 Falcon ditto tiimeissä joku kerta? :o Tripla Mac oli aika virneikäs turpasauna.

Wörmi: Rynnit ja tuhosit pyhän järjestyksen soulini, pitääkö tässä ruveta pelaamaan tuotakin peliä jälleen. Ei siinä että hirveästi haittais, Guilty Gear tuntui jotenkin taas tuoreelta Xrdin kokeilun myötä! Greed Sever Esa kombo ouuuu jeeeee mutta sitten olikin Lahtaajan teleport dashit ja olin shimatta -mode päällä koko loppupäivän.

Xyli: Kostoreissu koiraa vastaan vissiin joutuu odottamaan vähän pidempään. Brawl Minus Boozer ja Reiska MU oli kyllä pala taivasta ja sitä revittiin melkein kirjaimellisesti kaksin käsin. Se oli hieno päivä.

Loota, Trifroze ja monet muut: Byäääääh ei pelattu friendlejä missään byääääh.

Melee LV9 CPU Doubles turnee: En käytä Reiskaa vaikka siitä maksettaisiin, pakko sieltä rosterista on joku muukin hyvä hahmo löytyä!

Brawl: lol

Quote:ens turnauksee vois ottaa muikku ditto round robin side event. mukaan kaikki muikku mainit ja myös muut halukkaat.
Vois. Union kolmosta odotellessa.

casiolove

;D Mukavaa oli!

Torilla tavataan.

Xylitol

Suuret kiitokset ensin tietenkin Lootalle ja Stemulle tämän järkkäämisestä. Toivottavasti multa löytyy vähintään samalla tavalla aikaa myöhemmin tänä vuonna tuleviin turnauksiin. Aikataulu riitti nyt vain Smash 4 ja Melee singleseihin, vaikka tiimeihin ja Brawliin olisin varmasti muutoin osallistunutkin.

Smash 4:ssä tuntuu oma performanssi vähän heittelevän. Voisi vastaisuudessa välttää ainakin niitä Nessin pytySD:itä settien aikana, en vaan käsitä mistä näin yksinkertainen ongelma on yhtäkkiä ilmaantunut. Turnausbracketissä sekä Herun Nessditto että Jagen Falcon anto ajattelemisen aihetta, Heru siinä mielessä että pitää kehittää vastaavia kikkoja tuohon ditto MU:hun kun taisin yrittää lähestyä sitä niin kuin mitä tahansa muuta hahmoa, joka oli aika selkeästi väärin tehty. Jage siinä mielessä että vaikka pelityyli oli eri niin Muikku aiheutti ihan yhtä paljon ongelmia kuin Tritä vastaan. Joko tuohonkin MU:hun täytyy keksiä kikka tai sitten harjoitella toinen hahmo (ehkä ei kuitenkaan Reiska ilman customeja) ja luottaa counterpickiin.

Meleestä... en nyt sanoisi, että lähdin sillä mielellä että tahalteen häviäisin, mutta olihan se tiedossa että bracketiin ei taida olla asiaa. Ensimmäisen kerran varsinaisessa turnausympäristössä sitä kuitenkin nyt pelasin ja viime kerrasta kun olin peliä enemmänkin pelannut ja harjoitellut oli vuosia. Edes paikan päällä en ollut vääntänyt yhtään friendlyjä ennen poolien alkamista. Mutta fiilis oli se, että vaikka olisinkin pelannut vuoden 2008 tasolla niin muista pelaajista paistoi läpi paljon, paljon, paljon suurempi kokemus jo pelkästään hahmon liikuttamisessa. Noloudesta punastuminen oli jo lähellä kun 4-stockit paukkuivat. Jonkin sortin tavoite silti kait täyttyi kun voitin yhden (1) kokonaisen setin poolistani, joten siitä se kai lähtee. Oppimiskokemus.

Brawl- ja kaiken sortin Smash 4 friendlyt oli hubaa. Lähdin sitten kesken Bangin kotia kohti, pahoitteluni.

Novi

Kiitokset paljon Lootalle ja Stemulle järkkäyksestä! Sori kun niin biased striimissä, katoin vähän noita videoita jälkeenpäin ja hävetti >_> Oon tosi tyytyväinen siitä kun tuli nauhalle niin paljon tavaraa, erityisesti SD Remixiä. Kiitoksia kaikille jotka jakso pelata sitä, sekin oli joku vanha versio :D

Pingu: Suurkiitokset striimistä! Mukava kun kerkesit päivitellä sitä =) Oot kehittynyt ihan selvästi.

Namu: Kannattaa oikeesti harjotella yksin niin ettei turnauksissa tule noita suhahteluita. Sun tekninen taso ei aina vastaa sitä mitä yrität pelissä tehdä ja se on suurin syy miksi välillä pytyilet. Tuleeko nuo sivu-b itsarit yleensä shl:stä vai mistä? Onnittelut joka tapauksessa 2. sijasta, pelasit hyvin Salea vastaan ja Pekikin on voitettavissa.

Stemu: Ihan ok meni tiimit. Pelaat niissä paljon paremmin kuin minä. Muutenkin sun muikku on välillä sellasessa vauhdissa ettei meinaa pärjätä. Veikkaan että susta tulee jonain päivänä vielä tosi kova pelaaja

Sale: Pitää varmaan alkaa taas treenaa Sheik-dittoja, voi kulli >_> Sori ku aloin heitteröimään sun ja Hipin setin jälkeen, otti vaan pannuun NTSC >_> Onnittelut 3. sijasta.

Hyyhky: Oot yllättävän hyvä Meleessä, kiitos SD Remix friendleistä

Hippi: Onnittelut 4. sijasta, pelasit hyvin

AJP: Ei kommenttia. Meni päin helvettiä ku yritin palloa sua vastaan >_> Ens kerralla Sheik.

Vilu: Kiitos ku pelasit SD Remixiä. Harmi että sun piti lähteä aikasemmin lauantaina, ois tullut mielenkiintoisempi turnaus

E:

Videot tosiaan tulee tänne jos Twitchin Youtube upload ei taas pytyä:

https://www.youtube.com/user/MeleeFinland

Täältä löytyy ne jotka on jo pätkitty:

http://www.twitch.tv/smashfinland/manager/highlights

TaisteluJaska

Sutikuteja:

Loota + Stemu: Hienoa työtä teitte miitin eteen, ja hyvän paikan ootte löytäny smash miittejä varten. Tuun kyl jatkossakin aina kun pääsen (voi olla että menee huhtikuulle tosin, mut koitetaan!)
Lootan kans oli yllättävän tiukat melee bracket matsit, näen vieläkin painajaisia siitä ganonin jab -> dair tappo. 30 % sekä jahhuu! >_>

Zläzher: hiton paljon kehitystä, ei voi enää ns. pelata varman päälle sua vastaan. Mä veikkaan et saat vietyä pelin vielä seuraavalle tasolle kun poistat liian epävarmojen juttujen kokeilun stagella + et mene liian ennustettavaksi ainakin sen suhteen, että jos joku asia toimii hetken niin jatkat sen tekemistä kunnes otat iskun vastaan tai jotain muuta. Itellä kyl sama ongelma toisaalta >_> (ainakin prof.pro matsia katellessa tein)
+iso kiitos leivistä, auttoi aika paljon jaksamista kun oma jaksaminen kauppaan ajaessa oli kränkissä.  
Ainiin, älä hätäile edgeguardissa. Viittaa käytit kieltämättä paremmin kuin viimeksi ja välillä todella fiksusti offensiivisesti, mut suosittelen silti miksaamaan enempi viittaa + muita vaihtoehtoja. opettele ledgewd täydelliseksi, sekin auttaa docia paljon.

Mayhem: onnea apexiin, sama saskalle >_> ois kannattu tulla tuonne, oli menoa. melkoista.

Novi: joo kiitos peleista + muustakin :P SD remix kieltämättä on kiva, varsinki luigi tuntuu ihan huipulta siinä. En kyl hirveästi luigilla voi pelata sitä, kun tottuu liian hyvään. ehkä Mario vois olla meikän maini siinä pelissä, niin ei mene meleen kans sekasin liikaa.

Pingu: Asiallista, on asia lista. eipä taidettu pelailla hirveesti

mmKalle: nickinsä ansainnut mies. Hajosin sun martalle välillä >_> hyvällä tavalla siis lähinnä.

Nami: Pistit kyl pakettiin meikän turnauksessa 3-0, ja ehkä ihan hyvä niin koska siitä tulikin mulla tosiaan semikiire jo keikalle ja turnaus piti jättää kesken omalta osalta. Vaihdoin sit taktiikkaa manimatsia varten ja et pelannut ihan omalla tasolla, niin sen takia 3-1 toisinpäin. Toisaalta yks matsi siellä oli tosi tiukka, ja ainoa selkeä mun voitoista oli se vika PS matsi. Ja nyt kun katoin sä vs. AJP setin beastista, niin AJP kyllä osas tietyt jutut paremmin vaikka...

AJP: ... AJP.n yleispeli on kyl singleseissä vielä alempana. Kattelin sua vs. Wormia, ja aika pahasti pulttasit kilvessä muikkua vastaan. Se matchuppi sun pitää opetella ainaski. Mut tiimeissä veitte, onnea siitä molemmille. Ois kyl pitäny ottaa vähä luigidittoja, ne o iha hauskoja, varsinki jos tradeaa nairia setin alussa x3 >_>

peki: Sheik NTSC vs. luigi analysoin myöhemmin toisessa aiheessa, mut onnea 1.sijasta. huomasin kyl ku porattiin fox. vs. luigia että pikkuhiljaa pääsit siinä kärryille, ja ihan vikat matsit tais olla aika tasan vaikka alussa otitkin aika vahvasti runtua. Onnea sullekkin apexiin, ja toisaalta jos siellä tulee luigi/samus vastaan niin toi sun sheik on kyl aika vakuuttava ja sulla on hyvä pelisilmä, niin sillä vaa. Onee jenkkeihin

Hippi: eipä pelailtu ei. ekat deitit poraluolassa >_> ehkei kuitenkaan.

Sale: Oli kiva tavata taas pitkäst aikaa, tai ainaki semipitkästä aikaa. En nyt osaa sanoa tarkkaan sun turnauksesta, kun ei kohdattu muutako tiimeissä. Onnea sullekki apexiis

Best. Et ollu paikalla, oo ens kerralla.

Lzr: todella vakuuttava pallo, ja sulla on hyvä pelisilmä jonka ansioista sait hienoja restejä. toisaalta liikaa meni hutikin. Toivoisin näkeväni sut enemmänkin turnauksissa, vaikka eipä niitä suomessa hirveästi ole >_> ja varmaan mistä tahansa muusta poolista oisit päässy jatkoon, niin raakaa siinä mieles.

Ketäs muuta....

Wormi: Katoin ku paketoit AJP.n ja sit uus luigi perään. >_> oon tosin tuota matchuppia aika paljon pelannu, niin tällä kertaa 3-stock. malio on malio, ja luigi matchup on sille vähä vaikee. Mut oli kiva tavata pitkäst aikaa!

Stemu: Stemu on mies.

Tuksu ja Cimo: https://www.youtube.com/watch?v=AUGAQqk-wsc
Ei muuta >_> paitsi tuksun kans pitää vielä kehitellä tuota tiimiä >____<

Hyhky: hyvä että pääsit tuonnekki poraan. kattelin sivusilmällä sunki peliä ja kehitystä on kyl tullu. Ainiin porattiinha me tiimejäki välillä, menoa oli.

Uutta unionia odotellessa...

EDIT: salelle: en kyl mielestäni vihainen ole pelatessa, vaikka kiukkua saattaa tulla matsin aikana. no pitää kattoa peliin, ehkä voisin ulosannin suhteen olla matsin aikanakin rennompi jos tuollainen kuva musta on. namia vastaan turnaussetti otti kyl pannuun kun en saanut paljoa mitään aikaan. mut jos oli kiukkua, niin ei se kyl ketään kohtaa ollu suunnattu, lähinnä omaa pelaamista + omaa ruoskaa kun se pytyili >_>
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29