Smash Finland Foorumi

Full Version: Union III [13.-15.3. Östersundomin nuorisotalo]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

mallu000

Heitetäänpä itsekin setit.

Loota: Ei voi kiittää kylliksi kaikesta etenkin aamuneljän turistiajelusta. Brawl tosiaan alkoi sujua yllättävän hyvin, vaikka Comebackissä pelasin ensimmäistä kertaa ei-kasuaalisti ko. peliä ja silloinkin ehkä 4 matsia. Mielelläni osallistun Brawl-meininkeihin, jos niitä vielä jatkossa on. Tuntuu, että voisin jopa pienen grindauksen myötä pärjätäkin. Megaman-kisa vaikuttii liian konemaiselta, pakko opetella peli seuraavaan kertaan.

Stemu: Oli mukavat miitin avausmatsit perjantaina ja hajottavat palosammuttimet, joita vielä silloin vilisi jaloissa. >_>

Novi/AJP: En juuri mitään Meleessä mahtanut kummallekaan. Ihan mukava palata maanpinnalle oman osaamisen suhteen. Toisaalta pitäis varmaan hakeutua enemmän pelaamaan juuri kovia tyyppejä vastaan, jotta jotain kehitystä alkaisi tapahtua.

Pingviinituutti: Oli mahtavat porat. Muikun polvet on tosiaan ennustettu jo Mooseksen ensimmäisessä kirjassa, ettei niille vaan voi mitään.

LzR: Bottini vei teiltä matsin tiimeissä, on kuulemma ylpeä itsestään. o_o

Jebu: Oli mahtavia Brawl-matseja. Taidan pitäytyä pelkässä Foxissa jatkossa, tuntui niin omalta se hahmo ja jatkuvasti oppi ja kehittyi. Toivottavasti Brawlillekin vielä miittejä yms. tulee, olen varmasti paikalla.

Esa: Mentiin liian syvälle kuten Nolanin leffoissa konsanaan. ._. Veit yleisellä kokemuksella aika selkeästi, toki MU on Docille mahdollisesti surkein mahdollinen, mutta selkeää outpleiaamista 100 % ajasta. No ensi kerralla katotaan uudestaan ja pistetään samalla Tatsun PR uusiksi. Viesti vastaanotettu ja grindi alkoi välittömästi kuten luvattu. ^o^

Eebrozgi: Mikään smash-ura lopu ennen kuin saan revanssin tuosta grand finaalista. En selkeästi luottanut tarpeeksi bottiini. Autoreissu ja aamuneljän turistiseikkailut olivat valaisevia kokemuksia, saatan kirjoittaa kirjan noista.

Linkkiro: Jätä seuraavalla kerralla ihan suosiolla ne kirotut sonic.binit kotiin, ettei kenenkään tarvitse menettää yöuniaan.

Samura1man: Jätkä kehittyy ihan uskomattomalla tahdilla. En ihmettelisi vaikka seuraavassa miitissä voittaisitkin minut. En tiedä onko ne hermot vai mitkä, mutta harmillisesti taas meidän kohtaamisessa SD:sit enemmän kuin laki sallii. Tiimeissä meidät ajeltiin yli, mutta ihan hyvää kemiaakin löytyi noin vähäisellä harjoittelulla.

Markus: Konemainen selostaja, toivottavasti lontoo kulkee sujuvasti niin saadaan sceneen vakioselostajia suurempiinkiin tapahtumiin.

Casio: Kannattaa kyllä hyödyntää paikalla olevia homo sapienseja peliseurana niin hyvin kuin mahdollista. Botteja voi aina jyystää yön pimeinä tunteina miittien välissä. Oli mukavat Brawl-porat, toivottavasti pelaillaan jatkossakin.

Muggy: Näin unta, että tein Tatsussa suhun combon. Toivottavasti tuo unelma joskus toteutuu, niin voin kuolla onnellisena.

Zlasher: Olisin voinut ottaa sen moneymatchin, jos olisin tajunnu varata käteistä tarpeeksi. Seuraavalla kerralla sitten. Ajelit ylitse, mutta unelmoin yhä Suomen #1 Docin asemasta.

Starkiller: Paras neuvo tosiaan mitä voi antaa on, että pyydät ihmisiä pelaamaan virallistenkin settien ulkopuolella. Itse olen sitä mieltä, että aloittelijana ei juuri kehity pelkkien turnausmatsien avulla, vaan tarvitaan paljon kasuaalia poraa ja ylipäänsä tottumista vähän kaikkeen mitä compe-pora tuo tullessaan. Toinen neuvo on tietenkin, että kannattaa tulla mahdollisimman usein miitteihin ja turnauksiin. Toivottavasti sulle jäi hyvä kuva meiningeistä, uudet naamat ovat aina tervetulleita.

Mallu: Seuraavalla kerralla suunnittele matka-aikataulu vähän inhimillisemmäksi äläkä hermoile liikaa virallisissa seteissä. Also muista grindata kunnes kädet, ohjaimet, konsolit ja televisiot hajoavat.

Noista kenttävalinnoista sen verran, että tämän kokemuksen perusteella itse ainakin preferoin normaalia stage-listaa virallisiin turnauksiin, jos ohella pidetään myös botti-tiimien kaltaisia vapauttavampia elämyksiä, joihin nuo epämääräisemmätkin kentät sopivat.

mmKALLL

Mallu: Sun poranhimo on kyllä suorastaan pelottavaa, Tatsu PR:n uusiutumista odotellessa 8)  (ai nii tämmöstä löyty kans, ties vaikka saisit ideoita polimariin, ainaki wallbounce -> hyper vaikuttais käytettävält: https://www.youtube.com/watch?v=avMDLDbkcRg)

Loota: Tosiaa piti alunperin ihan oikeitaki shouttei antaa :D Uskomaton venue oli, kaikkia odotuksia vastoin, vaikka vähän kaukana onkin. Uskomattoman hyvää oli myös pora, ja bottidoubles oli hajottavin event hetkeen. 9-6 varmaa aika jees handicap, tuntui niin hyvälle pelata. Kaikki kentät vaa randomille siin, hyvää settiä nimittäin <3 Hyvin hoidit kaiken ja turneekaaviot oli jees ja ei hitto miten 5/5 kaikin puolin, ja kaks tuntia ruuhkassakaan ei tuntunu missää ku seura oli niin konemaista <3 Ai joo ja ens poras meikäki osallistuu mekamiehen paahtoon.

Muggshotter

Ei kyllä yhtää hiostanut bussista pois jääminen ku tiedonkulku oli melkein frame perfect ja kaks sekuntia myöhemmin Landbo tuli. Tilat itsessään olivat muikeita, kämmenpingistä joku kerta hopefully. Jälkiviisaus kannustaa oman setin tuomiseen, mutta kerrankin halusi olla kantamatta puoli omaisuutta mukana niin hetikös se kostautuu three stock pooleilla.

Loota: Suuret kiitokset järjestelyistä, Smash 4 Lucario oli aika järisyttävää kateltavaa. Toivottavasti pääsen diilaa sitä enemmänkin koska gat damn.

Esa:
Brawl Doubles synergia be like:
[Image: tumblr_mrhhusQ2c71qfzw97o1_500.gif]

Ilman sinun soittoa en olis löytänyt paikalle, palkkioksi assistasin pyörinnällä, vein nilkat ja klippasin Tekkamanin sisälle (oikeasti sitä hahmoa ei beta testattu jfc). En voi valittaa Tatsun  neutral gamen laadusta, aina yhtä suuri ilo pelaa. Solo Polimar vaa kuntoon niin sit ois niinku potential unlocked.

Vurky: Decent laatu billuralli hihhei.

Schwa: Smash nelosesta no-scope MLG versio nytheti *tik tik tik tik* vuvuzeeelaaaaaa

LzR: Tikustasi sai melkein bonerin, muikea Smash performanssi kans.

Wörmi: Ikeäsi oli ihana seurata Brawl tiimeissä. Sivu smässin sympatia oli kohdallaan.

Katshuma: First to seiska -Sonic dittoa odotellessa. Yoor going down.

Jebu: Harkkore tienylittäjä, miten tollaselle voi pärjää.

Pingviinituutti: Villi Monster Hunter keskustelu out of nowhere.

Eebrozgi: Olikin pianomaisteri med Linkkiro, mietinkin kuka säesti tilojen käytäviä. Meleetä joku kerta niin viedää luiden helistely astetta pidemmälle.

Linkkiro: Zero Suit Samus hiostaa pls send help.

Starkiller: Vissiinkin olit se Marth pelaaja Smash 4 pooleis? Komppaan muita jatkon suhteen, varsinkin nyt ku alkaa olee proper pad versioita myynnissä. Itekin suckaan semisti muihin verrattuna, mutta potentiaalia soolo paahdoissa menettää. No giving up just yet!

Casiolove: Ööö pelataa joskus tai jotai??? Juttuja.

Quote:Markus: Konemainen selostaja, toivottavasti lontoo kulkee sujuvasti niin saadaan sceneen vakioselostajia suurempiinkiin tapahtumiin.
^

Quote:Näin unta, että tein Tatsussa suhun combon. Toivottavasti tuo unelma joskus toteutuu, niin voin kuolla onnellisena.
Suosittelen uskomaan enneuniin.  ;)

Jos nyt vaikka viimein panostaisi matkaamiseenkin, seuraavaa monthlyta odotellessa!

mmKALLL

F-Zeron videot oli kyl kans uskomaton tuote, Wörmille erikoismaininta siitä. Eikä toki sovi unohtaa yön kuumottavia säfäbideoita, perspektiivijäbä ja kalle olivat parasta viihdettä.

Salevits

(11-27-2014, 08:13 PM)mmKALLL link Wrote: [ -> ]Sale: Olet vapaa tuomaan go-lautoja miitteihin, kyllä mä mielelläni pelaan, mutta ehkä kohtuutonta odottaa että telkkujen ja konsolien lisäks semmoista saisin kanniskeltua </3

Jos tuon ensi kerralla kivet, niin tuotko laudan?

mmKALLL

Lauta on täyspultti, painaa varmaan 3-5 kiloo ja muoto on semmone ettei saa minkää maailman pussiin tai laukkuun järkevästi. Mielummi melkee toisin television kuin laudan :D

Muutenki vähän vähempi kiinnostusta go:ta kohtaan atm, vaikka sekin varmaan lähitulevaisuudessa tulee muuttumaan; jos himoa on niin kannattaa käydä kattomassa täältä http://www.suomigo.net/wiki/PeliIllat tai sit vilkasta vaik http://www.gokgs.com/ tai http://wars.fm/go9# .

Novi

Huuto-ulostukset (kiva lukea ja kirjottaa nätiä)

Loota: Suuret kiitokset järkkäämisestä. Oot todella huomaavainen ihminen kun sait idean tehdä tuon onnitteluvideon & taideteoksen. Kloonaan sinut jonakin päivänä.

Stemu: Oot kehittyny selvästi ja hyvällä polulla. Ajoittain tosi hyvää peliä, veikkaan että kun kehityt enemmän tulet olemaan monelle haaste voittaa.

Eetu: Syö ja lepää tarpeeksi, ja kuosaa vähemmän, niin turnausmenestys on taattu. Itsellä oli varmaan ensimmäinen turnaus ikinä jonne tulen hyvin levänneenä ja se kyllä vaikuttaa pelin tasoon. Kannattaa myöskin keskittyä vaan yhteen, tai vähintään pariin hahmoon kerrallaan. Pelaat jo niin monia hahmoja ettei siinä erkkikään pysy perässä. Itse suosittelisin joko keskittymään IC:hen tai Pikachuun.

AJP: Pahoittelen lapsellisuuttani, harmitti vaan hävitä kun koin että oisin voinut voittaa sut. Mut paras mies voitti :P Sun pelin taso nousi selvästi pooleista, letkupena matchupissa on mulla vielä tekemistä. Ja pingiksessä ei mitään jakoa.

mmKall: Oot ainoo ihminen AJP:n lisäksi jota vastaan pelasin Sheikillä :D Tunnustan, sun martta kuumotti sen yhden friendlyn jälkeen, fmash vaan toimii

Eebro: Oot ihana. Mikä on sen Megaman-biisin nimi? Haluun samplaa sen. Kyllä. Juuri sen megaman-biisin.

Linkkiro: Voi jumalauta sain siitä teidän sonic pelistä [img=http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130708170707/hell-of-lawlpasta-exe/images/d/d2/Sonic_exe_I_AM_GOD!!!.jpg]http://traumat[/img]

Pingviinituutti: Oot kehittynyt tosi paljon. On vissiin tullut porailtua yön pimeinä?

Jebu: Laita suolakuva tänne :D

Lzr: Mukava kuulla että olit itsees tyytyväinen, syytäkin on olla. Sun palloa vastaan ei oikeesti voi tehdä mitään typerää koska niin hyvät rankasut. Neutral gamen kehittämiseen kannattaa panostaa koska se on se osa alue jossa tuntuu että voitan sut. Toisaalta se on osittain myös matchup-kohtaista, pallo on aika ennalta arvattava.

Zlasher: Hyvää peliä mut tuntuu ettet ihan pelannut sillä parhaalla tasollas. Sunkin kannattaa panostaa neutral gameen, rankaisupeli sulla on kehittynyt paljon

peki

???

Salevits

(12-21-2014, 12:58 PM)KRN | peki link Wrote: [ -> ]???

Zlazher

Kommunikaatio ois kyl jees ni jengi osais varautuu :)

Laatikko

Oon nyt ulkomailla sähläämässä, mutta heti kun tuun 27. päivä takaisin niin voisin pistää hakemusta seuraavalle turpaukselle jonnekin tammikuun puoleenväliin.

TaisteluJaska

Approovaan tammikuun puolenvälin, mikäli vaan beastista jaksaa (ehkä 23-25.1? nii ois yks vkoloppu välis)

Makedon

Mitä nopeemmin seuraava sitä parempi. Viimekerrasta jäi sen verran hyvä maku  8)

Salevits

(12-26-2014, 06:20 PM)Makedon link Wrote: [ -> ]Mitä nopeemmin seuraava sitä parempi. Viimekerrasta jäi sen verran hyvä maku  8)

Laatikko

9.-11. B.E.A.S.T. -> 16.-18. Dynamiitti -> Apex 2015 30.-1...

Ainoa rako itselleni järjestää tämä on 23.-25. jos en nyt tyystin unohtanut jotain tuolta viikonlopulta, miltä tuo siis kuulostaisi? En tietenkään ole vielä varma omista ulkomaanturnauksistani, mutta en haluaisi sulkea mahdollisuutta pois niihin tämän järjestämisen takia.

Stemu

23-25. käy meikälle ainaki hyvi ja ehtisin taas mestoille aikasemmi jos teikällä duunissa kiirettä ois

Salevits

messi

Zlazher

Ehdoton ehkä.
Saa nähä miten on vapaata, tuskin on, mutta toivoton ei oo tilanne,

Novi

Tuun

mmKALLL

Varmasti järjestyy toi, tilat ja tunnelma on niin muikeat että jätän mitä tahansa unionin takia väliin :D

Pitää kai alkaa reenaa mekamies ysiä nyt sit.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29