Smash Finland Foorumi

Full Version: Foorumin suosikkipeli -äänestys [Done and done]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

RTpmwe

(06-11-2010, 09:48 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Tarkoitin juonella sitä. Että 100% on juonta, pelikin on tylsä.
Jos haluan juonen, katson leffan.

No, edelleen väärin. Nykyään keskitytään mihin tahansa muuhun paitsi juoneen.

Imo tärkeimmät asiat peleissä:

1. Pelattavuus
2. Pelattavuus
3. Syvyys
4. Sopiva vaikeus
5. Sivujuonet(+juoni)
6. Tunnelma (sis. mm. äänet, muttei grafiikkaa)
7. Mahdollinen moninpeli
8. Grafiikka

Nykyään keskitytään vaan grafiikkaa ja muuhun paskaan, eikä tärkeitä asioita tehdä kunnolla.

-LzR-

Katsotaanpa vaikka Mario pelejä, ei niissä ole juonta ollenkaan, paitsi joku pieni juttu minkä takkia Mario hyppii. Mutta pelit itsessään ovat mahtavia. Sitten nuo pelit missä on mahtava tarina ja paremman grafiikat kuin oikeassa elämässä joissa menee runsaat 4 tuntia vetää läpi ja sitten ne jäävätkin hyllyyn pölyttymään.

Big Boss

Tuo riippuu ihan pelistä mikä siinä on tärkeää. Tetris on hyvä, vaikka siinä ei ole juonta. Ace of Attorneyt ovat hyviä, koska niissä on pirun hyvä juoni. Minusta pelin omaperäinen ja hyvin toteutettu idea on peleissä tärkein.

Goodbye

Ei eri kategorioiden pelejä ei voi arvostella huonoiksi samoilla kriteereillä.

Jos vaikka maalauksiakin arvosteltaisiin siten, että tärkeimmät asiat olisivat:

1. Ihmisten ilmeet (tä on vaan esimerkki)
2. Kuvakulma
3. Realistisuus
4. Sävyjen hienovaraisuus

...niin hups hei, abstraktit maalaukset olisivatkin yhtäkkiä kaikki paskoja kun ei niissä ole ihmisiä, ei aina kuvakulmaa eikä pahemmin realistisuutta.

-LzR-

Pointtini ovat pelit jotka panostavat liikaa juoneen ja/tai grafiikkaan, kuin itse peliin. Hyvä esimerkki on Crysis, aivan jumalaiset grafiikat, mutta peli on pohjimmaista kuraa. En tarkoita tällä että missää Final Fantasyssä ei saisi olla juonta, mutta niissä on myös mahtava pelimekaniikka ja semmoista. On pelejä joissa aivan liikaa keskitytään siihen miksi mätät porukkaa eikä siihen että se olisi hauskaa tai hyvin tehtyä.

saska

kuulisin mielelläni toisenkin esimerkin tämän crysiksen lisäksi.

>_>

Edit random miete: entä kun malio on pelattu läpi. eikös sekin jää hyllyyn. tai zelda.

edit2: lzr onea oot boikotissa

Vilu

hatunnostot Nintentolle kuiten siitä että tekevät kunto-ohjelmia Wiille, kuten kovasti mainostamani Wii-Fit+ joidenki muidenki lisäks (joissa on eri tyyli ja ehkäpä ovat vieläkin tehokkaampia, olen testannut vain yhtä toista ja se oli kans toimiva). Nää pelit auttaa pelaajia saamaan elämässä jotain oikeasti hyödyllistä kuten hyvän kunnon, liikakilot pois jne.

Laatikko

(06-11-2010, 07:24 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ][quote author=-LzR- link=topic=125.msg7644#msg7644 date=1276283371]
Mulle kelpaa Mariot ja Zeldat, vaikka pointtisi pitävät paikkansa. Nintendolla on paljon huippu pelejä ja sitäkin enemmän kolmannen osapuolen poninkasvatussontaa.
Toiseksi, konsolisodassa ei voi voittaa.
Väärin, väärin ja väärin. Nintendolla ei ole paljon "huippupelejä." Laskettuani löysin niitä Wiillä tasan yhden kappaleen, eli Mario Galaxy 2.
[/quote]
Lienee sitten maailman ainoa huippupeli tuo jos kriteerit menevät noin tiukoiksi. "Laskettuani" >_> hajos

Joko olette trolleja tai sitten olette oikeasti sokeita. Ette uskoisikaan kuinka paljon kultaa Wiille löytyyään, mutta monet ovat niin jääräpäisiä ja "puolueellisia", että heitä on turha edes yrittää vakuuttaa. Tämä kävi varsin selkeäksi viimeksi kun asiasta keskustelimme. Itse myönnän olevani uskollinen Nintendon kannattaja, mutta en ole koskaan kieltänyt muiden konsolien vahvuuksia ja ominaisuuksia tai saatikka sitten kieltää Wiin heikkouksia.

Oletteko muuten huomanneet, että vertaatte koko ajan Nintendoa muihin konsoleihin? Nintendo on yksi pelinvalmistaja, johon vertaattekin koko toisen konsolin tarjontaa. Good job.
__________________________________________

Conker's Bad Fur Day (N64) 12 (52.2%)
Shin Megami Tensei: Nocturne (PS2) 1 (4.3%)
Golden Sun 2 (GBA) 8 (34.8%)
The Last Remnant (360) 2 (8.7%)
Äänestäjiä yhteensä: 17

Ei ole uusista mitään kokemusta.

Big Boss

Street Fighter absolutely!

Vilu

Grandia 1 oli kova, ja hiton pitkä roolipeli. Oletan että Grandia 2 on suurinpiirtein yhtä hyvä niin äänestin vaan sitä.

mallu000

Abes Odyssee on ihan liian legendaarinen. Street Fighter taas huippuunsa hiottua SF-mättöä, ehkä suosikkini kaikista tappelupeleistä.

-LzR-

Abes Odysseeta on joskus kaverilla tullut pelattua, pelasimme sitä tavallaan yhdessä läpi tai jotain. Oli kova peli. Ääneni menee sille, muita en ole edes pelannut.

saska

Quote:Oletteko muuten huomanneet, että vertaatte koko ajan Nintendoa muihin konsoleihin? Nintendo on yksi pelinvalmistaja, johon vertaattekin koko toisen konsolin tarjontaa. Good job.

pointtina tässä onkin enemmän se että ne hyvät pelit mitkä on pleikkarille ja boxille ei ole wiille ja päinvastoin.. ai et ajanutkaan takaa sitä. no pointtina on varmaan se että kaikki mikä on wiille hyvää on nintendolta (paitsi world of goo >_>) vai oliko se pointtina

mietin vaanb. ehkä olisi vähän tyhmää verrata jotain nintendo vs ubisoft. >_>

tosin nyt oli kyllä kaukaa haettua... ehkä syy siihen että nintendoa verrataan kaikkiin muihin on se että se on suurin(?) pelijulkaisija mikä on.

mulla oli tässä itellä pointti mutta se unohtui matkalle

äänestin oddworldia

Edit: mun elämän tehtäväni ei ole osoittaa että olisin itse oikeassa vaanb että muut ovat väärässä

Gobolt

Mainitsen vain, että ei voi tajuta miksi Street Fighter IV kun Super Street Fighter IV on kaikin puolin parempi, kerta on huomattavasti paranneltu teos alkuperäiseen verrattuna.
Myös se, että ääni Oddworld: Abe's Oddyseelle.

mallu000

(06-12-2010, 05:13 PM)Gobolt link Wrote: [ -> ]Mainitsen vain, että ei voi tajuta miksi Street Fighter IV kun Super Street Fighter IV on kaikin puolin parempi, kerta on huomattavasti paranneltu teos alkuperäiseen verrattuna.
Myös se, että ääni Oddworld: Abe's Oddyseelle.
Useimmilla varmaan on pelkkä nelonen ja tuskinpa se tällaisessa äänestyksessä merkkaa mitään. Super kyllä himottaa.

Laatikko

(06-12-2010, 04:56 PM)saska link Wrote: [ -> ]
Quote:Oletteko muuten huomanneet, että vertaatte koko ajan Nintendoa muihin konsoleihin? Nintendo on yksi pelinvalmistaja, johon vertaattekin koko toisen konsolin tarjontaa. Good job.
pointtina tässä onkin enemmän se että ne hyvät pelit mitkä on pleikkarille ja boxille ei ole wiille ja päinvastoin.. ai et ajanutkaan takaa sitä. no pointtina on varmaan se että kaikki mikä on wiille hyvää on nintendolta (paitsi world of goo >_>) vai oliko se pointtina
Tuokin on jo hiukan vanhentunut argumentti, että ainoa Wiille hyviä pelejä tekevä yhtiö olisi Nintendo itse. Ennen asia oli lähestulkoon näin, mutta nyt näin väittäminen on jo vahvasti liioiteltua.

Goodbye

(06-12-2010, 04:48 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Abes Odysseeta on joskus kaverilla tullut pelattua, pelasimme sitä tavallaan yhdessä läpi tai jotain. Oli kova peli. Ääneni menee sille, muita en ole edes pelannut.

peki

haters gonna hate...

RTpmwe

Rakas Loota, toivottavasti et pahastu  :-*

Lohko J
Grandia II (?)   - 3 (12%)
Lost Odyssey (360) - 3 (12%)
Street Fighter 4 (Various) - 7 (28%)
Abes Oddysee (Various) - 12 (48%)

Äänestäjiä 20


Uusi lohko todellinen kuolemanlohko, kaikki pelit voisivat olla helposti top16. Mänssi ja TTYD saavat ääneni.

Goodbye

Odotan mielenkiinnolla, mikä tämän lohkon peleistä saa eniten ääniä >__>