Smash Finland Foorumi

Full Version: Foorumin suosikkipeli -äänestys [Done and done]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

bËst

Äänestys on erittäin vaikea sillä ko. pelit lienevät aidostikin maailman parhaat pelit suhteuttaessa oma näkemys ja yleinen kanta. Mutta loppupeleissä aika helppo valinta itselle: Melee on äärimmäisen hieno peli, nimittäin sosiaalisena pelinä, turnauspelinä, moninpelinä, taitopelinä jne jne jne... mutta puhuttaessa puhtaasti pelistä ja itelle parhaasta pelikokemusta niin ääni menee Pokemonille.

Joten Pokemon R/B/Y - ftw. Kuiten maailman myydyin peli, kun poisluetaan konsoli-bundleissa myydyt pelit (Mario bros 1 ja Wii Sports >_>). Joskin melee tai ocarina kanssa ansaitsevat voittonsa jos niin pääsee käymään

Samochan

Mustaviinimarja

Majora ääneni sai...

peki

(01-24-2011, 02:27 PM)Mustaviinimarja link Wrote: [ -> ]Majora ääneni sai...
+1

TaisteluJaska

(01-23-2011, 05:29 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Lienee sanomattakin selvää mitä näistä äänestän. 2 muuta ei edes kuuluisi koko finaaliin imo.
Täydellisesti sanottu, bro.

Turso

(01-24-2011, 02:27 PM)Mustaviinimarja link Wrote: [ -> ]Majora ääneni sai...

What is this I dont even

TaisteluJaska

(01-24-2011, 07:02 PM)Turso link Wrote: [ -> ][quote author=Mustaviinimarja link=topic=125.msg13636#msg13636 date=1295879265]
Majora ääneni sai...

What is this I dont even
[/quote]
Täytyy olla läppä...

No eääh, kait se hyvä peli o jos tähä asti päässy, mutta kyllä musta ainakin edes keskinkertaisen moninpelin pitäisi voittaa tällasissa äänestyksissä parhaimmatkin yksinpelit. Ja nyt on kuiten kyseessä maailman paras moninpeli.

Laatikko

Monet moninpelit saadaan yleensä näyttämään paljon paremmalta mitä ne todellisuudessa ovat hyvän peliseuran avulla. Yksinpeleissä ei ole oikeastaan näitä hämääviä tekijöitä vaan pelin itsessään täytyy vakuuttaa.

Sanokaa mitä sanotte, mutta omasta mielestäni Melee on jossain määrin yliarvostettu (ei sillä, että ylempi tätä erityisesti perustelisi).

mayhem_

yksinpelaaminen on jokatapauksessa paskaa joten w/e.

TaisteluJaska

(01-24-2011, 07:35 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]yksinpelaaminen on jokatapauksessa paskaa joten w/e.
On se moninpelaamiseen verrattuna.

Laatikko

Meikäläinen ajattelee lähinnä päinvastaista jos vaikka jotain Ocarinaa, Galaxya tai Ōkamia pelailee.

bËst

Ihan kiinni siitä, nauttiiko kuinka paljon siitä fiiliksestä ku saa yksinollessaan karata virtuaalimaailmaan ja selvittää siellä syntyneitä asioita ja olla hetki pois todellisuudesta. Olen nauttinut tästä aspektista erittäin paljon mm. Popemonia, Majoraa, Banjoja, DK64:ää pelatessa. Se on mahtava tunne ja siihen tunteeseen ei moninpeleillä itsellään usein päästä. Miettikääpä Mario Party yksin ja verratkaa jos pelaa porukassa. kumpi kolahtaa enemmän.

Mutta joo, Lootan pointtia aproovaten. Jos pitäisi rankata puhtaasti paras peli, en rankkaisi meleetä kauhian korkealle. Jotenkin painii eri sarjassa se skenaario nauttia porukalla pelaamisesta ja pelin sisäisistä hienouksista jotka vaativat taitoa ja pelin tuntemista ihan helkkaristi. En edes tiedä pitäisikö melee laskea omassa maailmassa enemmänkin erilliseksi harrastukseksi. Harvoin tuota tulee yksin pelattua sillä yksin peli sukkaa. Muutenkin oon tainnu jotenkin hukata touchini yksinpeleihin sillä aniharvoin löytyy enää motivaatiota pelata yksin yhtään mitään. Kyllä se vaatii sen peliseuran että jotakin jaksaa pelata.

Meleestä oon saanut itelleni hyvän harrastuksen, kilpailumieltä kohottavan ja ihmisiä yhdistävän tekijän. Mutta monesta muusta pelistä oon saanut enemmän irti ihan vaan siitä syystä että kyseessä on ollut erittäin hyvä peli ja kaikki ollut niin mahtavaa ku on saanu elää hetken muualla. Resident Evil 4 joukon kärjessä jota seuraa uskollisesti Banjot, Thousand Year door, Luigis mansion etc

Moninpelin ja yksinpelin vertaus on pirun hankalaa, koska kriteerit on usein niin erilaiset. Moninpelinä, yksikään peli ei ole lähelläkään meleetä. Mutta yksittäisenä pelikokemuksena, itelläni ei ole Ressa 4:n voittanutta. Eli joo, tavallaan on oikein sanoa että melee on yliarvostettu, mutta ilmeisesti suuri osa ihmisistä (minä mukaanlukien) nauttii erittäin paljon kilpailusta, harrastamisesta ja hyvästä seurasta.

TaisteluJaska

No edelleenhän tämä oli suosikkipeli äänestys. Eli ois kyllä ollu kumma jos joku muu tällä foorumilla ois vieny.

Mutjoo, periaatteessa hyvässä seurassahan ei edes tarvi videopelejä, tai muitakaan pelejä.

saska

(01-24-2011, 08:59 PM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Mutjoo, periaatteessa hyvässä seurassahan ei edes tarvi videopelejä, tai muitakaan pelejä.

???

HippiEetu

(01-24-2011, 09:01 PM)saska link Wrote: [ -> ][quote author=TaisteluJaska link=topic=125.msg13656#msg13656 date=1295902791]
Mutjoo, periaatteessa hyvässä seurassahan ei edes tarvi videopelejä, tai muitakaan pelejä.

???
[/quote]
Näkisittepä yllättyneet kasvoni tän jälkeen!

Todentotta, hyvässä seurassa voi olla vaikka puhumattakin tunteja ja tekemättä mitään ja silti viihtyy.

Mutta mänssibrothersit on jo muodostunu tänne suomee >_>

Novi

(01-24-2011, 09:01 PM)saska link Wrote: [ -> ][quote author=TaisteluJaska link=topic=125.msg13656#msg13656 date=1295902791]
Mutjoo, periaatteessa hyvässä seurassahan ei edes tarvi videopelejä, tai muitakaan pelejä.

???
[/quote]

Pääosin juttu menee niin että on porakaverit ja sit hyvät ystävät (voi olla molempia toki), niiden porakavereiden kanssa tarvitaan pelejä

Turso

Itse olen myös sillä kannalla että tietyt yksinpelit (esim. final fantasty, talesit jne mahtavat ropet) luovat tunnelman jota ei muualta saa.
Kuitenkin moninpeleissäkin on se oma juttunsa. Tulee vietettyä aikaa kavereitten kanssa ja on hauskaa jne kaikinpuolin hyvää settiä.
Mielummin porukalla kuin yksin ihan vaan sen sosiaalisuuden takia, mutta silti yksinpelit vie voiton näin pelinä ajatellen.

Näistä finalisti peleistä mielestäni paras olisi siis ocariina tai melee riippuen ihan että kummalta kannalta asiaa tarkastelee.

Laatikko

Eiköhän tämä ollu tässä.

FINAALI
Super Smash Bros. Melee (GC) 20 (58.8%)
The Legend of Zelda: Ocarina of Time (N64) 10 (29.4%)
Pokémon R/B/Y (GBC) 4 (11.8%)
Muokkaa äänestystä
Äänestäjiä yhteensä: 34

Kuinka yllättävää :O No, eipä tässä ole juuri vastaan sanomista. Olisin henkilökohtaisesti toivonut näistä Ocarinan voittavan, mutta hyvä kai näinkin.

Mustaviinimarja

Majora voitti. 8)

Turso

Paras voitti. Vissii.