Smash Finland Foorumi

Full Version: Foorumin suosikkipeli -äänestys [Done and done]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

bËst

Eternal Darkness koska horror puzzle = awesome

Vilu

MM10 on paras MM mitä oon pelannu.

Darch

(08-20-2010, 04:03 AM)Vilu link Wrote: [ -> ]MM10 on paras MM mitä oon pelannu.

Pakko kompata. Perässä tulee MM9, MM3 ja MM2.

Big Boss

Nyt kaduttaa kun ei päässy näitä ehdottaa tuonne:

Dragon's Lair
Dragon's Lair II: Time Warp
Space Ace

Täydellisiä "WTF" klassikko pelejä.

E:??? Täh? Nyt en mitään leikkiä todellakaan aikonut heittää!

peki

(08-20-2010, 07:50 PM)Big Boss link Wrote: [ -> ]Nyt kaduttaa kun ei päässy näitä ehdottaa tuonne:

Dragon's Lair
Dragon's Lair II: Time Warp
Space Ace

Täydellisiä "WTF" klassikko pelejä.
yritätkö todistaa hauskuuttasi tai jotain?

Laatikko

Lohko 9
Eternal Darkness: Sanity's Requim  3 (10.3%)
Kula World (PS1)  10 (34.5%)
Mega Man 10 (Various)  11 (37.9%)

Marvel vs. Capcom 2 (360)  5 (17.2%)
Äänestäjiä yhteensä: 20

Tällä foorumilla en yhtään yllättyisi, vaikka Brawl tippuisi >_> Ette varmaan arvaa mille annoin ääneni.

mallu000

Lawl ja Monster Hunter. NG ei vaikuttanut mitenkään ihmeelliseltä ja HD Remixistä on aika vähän kokemusta ja onhan SSF2 ja 4 jo jatkossa.

Turso

HD remix ehk paras sf. Mh tri koska peli kellossa jo 200+ tuntia :D. Ninja gaiden ei mitenkää vakuuttanu ja brawl on nykyää iha surkee ku on ruvennu meleetä pelaan :P

Novi

Äänestin rawlia koska Brawl -

Turso

Itken, jos mh tri ei pääse jatkoon  >:(

RTpmwe

(08-22-2010, 09:53 AM)Turso link Wrote: [ -> ]Itken, jos mh tri ei pääse jatkoon  >:(

Sehän on aivan perseestä.

Salevits

Mitä helkkaria HD remix hävisi brawlille :D Pistää vähän miettimään kyllä.

Laatikko

Tuppaa tämä nyt unohtumaan hiukka.

Lohko 10
Super Street Fighter 2 HD Remix (360) 10 (27%)
Ninja Gaiden Black (360) 4 (10.8%)
Super Smash Bros. Brawl (Wii) 15 (40.5%)
Monster Hunter Tri (Wii) 8 (21.6%)
Äänestäjiä yhteensä: 24

Nyt lähtee viimeinen alkulohko käyntiin, sen jälkeen alkaa todellinen tuho ja vinetys B) En ymmärrä miksi porukat valittavat Echoesista niin paljon, sehän on lähes alkuperäisen vertainen ellei jopa parempi.

Big Boss

(08-24-2010, 03:37 AM)Laatikko link Wrote: [ -> ]En ymmärrä miksi porukat valittavat Echoesista niin paljon, sehän on lähes alkuperäisen vertainen ellei jopa parempi.
Höh? Tästähän on käyty nipa foorumilla monta kertaa läpi miksi MP1>MP2. Ykkösessä on  paremmat musiikit ja tavaroita kieretetään enemmän. Kakkosessa jo aloittaminen tuntuu yksitoikkoiselta ja puvut ovat tyylittömiä ykköseen verrattuna. En oikeastaan tiedä mitä kakkosessa on mitä ykkösessä ei ole? Ainoastaan Screw attack oli mielestäni hieno lisä...

saska

sanctuary fortress > kaikki prime 1 alueet

imo

mutta prime 1 silti hitusen parempi. molemmat kuitenkin loistavia.

MasterTK

Kerrankin vähän erilaisia pelejä äänestettävänä. Echoes on ehkä paras 3D-metroid ja samalla tämän lohkon selvästi paras peli. Vaikeusastetta on reilusti enemmän kuin ykkösessä, ehkä parhaat bossit koskaan ja muutenkin aivan loistava.

Toisen äänen annoi R-typelle, vaikka kaikki tuollaiset tuntuukin paskalta nykyään Ikarugan jälkeen.

Big Boss

Tässä oli Huntilta todella hieno viesti "Paras Metroid Prime osa" Nipa foorumilta:

(10-06-2009, 07:08 PM)Silver link Wrote: [ -> ]Joo eli ennenkuin päästän sisäisen satusetäni valloilleen niin mainittakoon tekstin sisältämistä
Metroid Prime

Eka osa on paras, se tuntuu jotenkin paljon luonnollisemmalta kuin 2 seuraajaansa... Tätä Primeä on tullut pelattua niin paljon, että olen oppinut tuntemaan koko pelin reitit ja päämäärät ulkoa ilman Hint Systemiä (Se on siis se sydeemi, joka antaa aina vihjeen paikasta minne pitäisi päästä jos harhailee ympäriinsä tarpeeksi pitkään.. Tämän voi Optionsseista säätää pois) ja muistamaan ulkoa kaikki Missile/Power Bomb Expansionit ja Energy Tankit + muut. Lisäksi tämän ekan primen Sequence Breakit ja jotkut speedtrickit ovat painautuneet eniten mieleen, että niitä on sitten mukava hyödyntää pelin edetessä.

Pelin sädesysteemi on loistava, voi sentään käyttää 4 eri sädettä rajattomasti, toisinkuin Metroid Prime 2:n sädeaseissa olevat Beam Ammot, jotka kumosivat tämän rajattomuuden. Missilebeam Comboista Wavebuster on kaik' tyylikkäin ja hyödyllisin, toisena tulee Ice Spreader, mutta Flamethrower on täyssusi. Nämä "combothan" ovat siis niitä Charge Beamin ja Missileiden yhdistelmähyökkäyksiä ja jokaisella säteellä on luonnollisesti omansa. Samus itsessäänkin näyttää parhaimmalta tässä ekassa Primessä, Power Suitista Phazon Suittiin. Metroid Prime 2:n ja 3:n Varia Suit (parhaiten huomaa kypärästä kun vertailee Primen omaa Echoesin ja Corruptionin omien kanssa) vaihtoi hieman tyyliä... Ehkäpä siksi kun itse Nintendokin tuli kunnolla työstämää kahta jälkimmäistä osaa niin vaihtui hieman yleinenkin tyyli sitten ekan Primen. Primen parissahan oli käsittääkseni vain Retro Studios.

Pelin päävastukset ovat hienoja ja näyttäviä, varsinkin Thardus, Omega Pirate ja Metroid Prime.
Tämän pelin viimeinen vastus, Metroid Prime, on kyllä Prime- sarjan tylsin (Mutta ehdottomasti hienoin) tokassa muodossaan kun:
1. Liian yksitoikkoinen
2. Joutuu venailemaan paljon

Artifactien keräys kulkee käsi kädessä lähestulkoon kaikkien Expansionien kanssa kunhan osaa vaan välttää ylimääräistä backtrackkingia.

Metroid Prime 2: Echoes[/b][/u]

Trilogian huonoin ja vaikein Prime, mutta ei suinkaan huono peli ole. Pelin uusi tyyli ei houkuta niin paljoa kuin ekan ja kolmannen Primen. Tää on oikeestaan semmosta maailmojen välillä juoksemista, joka alkaa jossakin vaiheessa jossainmäärin kyrsiä. Pelin Power-Upit ovat jotenkin tönkköjä Screw Attackkia ja paria muuta lukuunottamatta. Hyvin varhaisessa vaiheessa peliä saa jo ensimmäisen sädeaseen (Dark Beam) ja melkein heti perään sen toisen (Light Beam).. Niillä ja Power Beamilla mennään sitten aina sinne pelin loppupuolelle saakka, jossa saa sitten sen viimeisen sädeaseen (Annihilator Beam, joka on sekoitus Darkkia ja Lightia). Sama koskee pelin ensimmäistä varsinaista pukua... Haarniskaa (Dark Suit). Siinähän sitä sitten ollaan yli puolet pelistä kunnes pelin loppupuolella saa sen "toisen" (Jos Varia Suit lasketaan mukaan) eli viimeisen puvun (Light Suitin), joka osoittautuu todella tyylikkääksi.. En väitä etteikö ensimmäinen saatava "haarniska", hieno olisi (paitsi silloin kun selkään tulee Gravity Boost).

Ainiin, kaikenkukkuraksi sädeaseiden ulkomuotoja ollaan kierrätetty ekasta Primestä ja sama jatkuu päätösosassakin.

Toinen mikä joskus tuppaa ärsyttämään on se, että tässä pelissä sädeaseet käyttävät ammuksia ja Missilebeam Combot ovat suht hyödyttömiä, mutta kyllä parille niille muutamassa kohtaa ihan hyötyisääkin käyttöä löytyy.

Echoesia pidän myös sarjan monimutkaisimpana osana kahden maailman tai ulottuvuuden takia, jotka ovat oikeastaan toistensa peilikuvia useita maantieteellisiä eroavaisuuksia lukuunottamatta ja sitä, että kumpaakin maailmaa hallitsee oma rotunsa. Näiden kahden maailman välistä ravausta hyödynnetään pelin pulmien ratkomiseen, mutta kun sitä on liikaa niin sitten se alkaa maistua joltakin muulta.. mahdollisesti puulta.

Pomot ovat ihan suht hienoja, eritoten kolmas päävastus, joka on varmasti Metroidin historian suurin pomo.
Emperor Ing jättää jotenkin OK fiiliksen, mutta ihan hieno taistohan sekin on. Lopussa iskee Dark Samus vielä kolmannen kerran parin edellisen rökityksen jälkeen haastamaan Samuksen aikeinaan estää tämän pako tuhoutuvasta Dark Aetherista.
Mukava taistelu, tulee oikein antoisa olo päästää lasti Dark Samuksen omaa lääkettä eli Phazon Beamia häntä itseään päin.

Nojoo pelin loppu oli aika perinteinen eli planeetta pelastettu ja aluksella hittoon. Ennen lähtöään Samus palautti lainaansa(?) saaman Light Suitin Luminotheille eli rodulle, joka (Valon) Aetheria hallitsee. Sitten jos pelin menee 100%:sti läpi, pelin lopussa selviää, että Dark Samus on yhä hengissä tämän koottua itsensä uudelleen Phazon hippusista keskellä avaruutta.
Miten tuohon mielipiteeseen ei voi vaan "agreedata"?
E: Ota rusina ruma lapsi.

MasterTK

Tuollaisen hompsukan tekstien kanssa agreedaa mitään.  8)

RTpmwe

Mä luotan MasterTK:hon kuin vuoreen tässä asiassa.

bËst

(08-24-2010, 03:37 AM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Nyt lähtee viimeinen alkulohko käyntiin, sen jälkeen alkaa todellinen tuho ja vinetys B) En ymmärrä miksi porukat valittavat Echoesista niin paljon, sehän on lähes alkuperäisen vertainen ellei jopa parempi.

Villi veikkaukseni syyksi on se, että 3D metroideissa Metroid Prime 1 ja uudemmista Metroid Prime Corruption Outclassaa pelin aika pahoin. Vanhemmista ei kannata ees puhua... siellä on vaan sen verta laadukkaampeja metroideja. Light - Dark konpoilla leikkiminen on loppujen lopuksi aika lame meininkiä ku vertaa vanhempiin.