Smash Finland Foorumi

Full Version: Foorumin suosikkipeli -äänestys [Done and done]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Turso

(08-03-2010, 02:33 PM)Vilu link Wrote: [ -> ]Jos huonon roolipelin haluatte niin suosittelen Phantasy Star IIsta. Voi erkki ku siitä sais AVGN loistavan videon varsinkin jos sitä ois nuoruudessa erehtynyt pelaamaan. Ite pelasin aikoinaan läpi ja kyllä kaduttaa. Sen pelin haaste perustuu siihen että sun pitää jatkuvasti rampata jotaki dungeonia kunnes saat tietyn levelin että joukkueesi selviää hengissä. Koko pelissä 3 lopparia, joista kaks ekaa todella vaikeita. Jos kämmäät niin mars viime talletukseen joka on valovuosien päässä viime lopparista. Ja muutenki ihan kuraa koko pelisysteemi, ruma taisteluskene (paitsi aivan viimeisessä lopparissa, joka on ainoa erilainen kuin muut) tylsät dungeonit varsinki pelin keski-keskiloppu vaiheessa. Ja hahmot muutenki kävelee yli-hitaasti että ehdit varmasti järsiä Tommi-enonkin kynnet siinä välissä kun menet asekaupasta vaikka kaupungista ulos. Vois jatkaa puoliloputtomiin.

Agreed. Phantasy stareja tullu itekki koitettua eikä niistä mitää positiivista pysty sanomaan.

Turso

(08-03-2010, 11:56 AM)bËst link Wrote: [ -> ][quote author=RTpmwe link=topic=125.msg8865#msg8865 date=1280782793]
Joo Cuben toiseksi paras rope putoaa jollekin Spyrolle >_>

Oli Spyro kuinka hyvä tahansa, niin ei voi olla lähellekään yhtä hyvä kuin ToS

Toistan itseäni sanomalla notta ToS on kauheeta kuraa. Jos Cubella ei olisi niin mahtavaa lisenssipelikokoelmaa niin voisin pokalla sanoa notta ToS on Cuben paskin peli >_>

perustelut lyhyesti: Äärimmäisen pitkäveteinen ja tylsä. Jos koko pelin kuvasta ei jää mitään muuta päähän kuin kärsimystä siitä, kuinka turhaa moni kohta oli niin ei oo kauhean häävi kokemus. Jäätävän pitkät, turhat ja mitäänsanomattomat dialogit. Myös niin kutsuttu "moninpeli" toteutettu päin hanuria. + Anime-jeejee ei todellakaan pelin ulkoasussa vedä puoleensa.
[/quote]

Jooh ei joka jätkä ropettaja ole ei, varsinkaan jropettaja, mutta että ToS cuben paskin? :D Paskoja pelejä cubelle voisi luetella kymmenittäin, mutta ToS ei niihin kuulu.

Laatikko

Lohko 2
Tales of Symphonia (GC) 5 (12.5%)
Spyro 2: Gateway to Glimmer (PS1) 16 (40%)
Mega Man X4 (Various) 5 (12.5%)
Chrono Trigger (SNES) 14 (35%)
Äänestäjiä yhteensä: 27

Aika jännää, äänestyksen ainoat shumpit päätyivät samaan lohkoon <_> Tällä kertaa vain Worldille ääni, Luigi's Mansionista en tykännyt kauheasti, vaikka pelillä oli potentiaalia vaikka mihin. Muihin en yllättäen ole koskenut.

saska

en ole koskaan oppinut pitämään mario worldista... pitäis varmaan joskus hankkia se ja pelata niin varmasti tykkäisin

luigi ja ikaruga

Susi

(08-04-2010, 12:57 PM)saska link Wrote: [ -> ]en ole koskaan oppinut pitämään mario worldista... pitäis varmaan joskus hankkia se ja pelata niin varmasti tykkäisin

luigi ja ikaruga

Ootki ainoo joka tähän asti on laittanu ne. Kaikki muut äänestäneet on laittanu ainoostaan SMW:n. Mä en ollu pelannu muita ees. <_<

Big Boss

Oho! Taas mario! Äänet taas sille 8)

E: Nah, Coach avatariani kiukuttaa L4D 2 tippuminen

Laatikko

Jotakuta taitaa kiukuttaa Mario-pelien korkea laatu.

Susi

(08-04-2010, 01:25 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Jotakuta taitaa kiukuttaa Mario-pelien korkea laatu.

Tai määrä.
SMW näyttäis karkaavan tuolta. 8)

Mitäs jos ois Brawl vs Melee finaali?

heikki hopo

äänestäkää mielummin luigia

Big Boss

(08-04-2010, 06:37 PM)hopo link Wrote: [ -> ]äänestäkää mielummin luigia
Ihan pimee peli. Olisi ollut parempi jos Luigi olis saanu näyttää vähän enemmän taitojaan, kuin vain etsiskellä taskulampulla jotain helkkarin kummituksia joka helvetin kaapista ja ... ... imuroida koko paska kartanno puhtaaks. Srsly?

Zlazher

inb4 best wall of text

Vilu

(08-03-2010, 05:14 PM)Turso link Wrote: [ -> ][quote author=Vilu link=topic=125.msg8873#msg8873 date=1280845987]
Jos huonon roolipelin haluatte niin suosittelen Phantasy Star IIsta. Voi erkki ku siitä sais AVGN loistavan videon varsinkin jos sitä ois nuoruudessa erehtynyt pelaamaan. Ite pelasin aikoinaan läpi ja kyllä kaduttaa. Sen pelin haaste perustuu siihen että sun pitää jatkuvasti rampata jotaki dungeonia kunnes saat tietyn levelin että joukkueesi selviää hengissä. Koko pelissä 3 lopparia, joista kaks ekaa todella vaikeita. Jos kämmäät niin mars viime talletukseen joka on valovuosien päässä viime lopparista. Ja muutenki ihan kuraa koko pelisysteemi, ruma taisteluskene (paitsi aivan viimeisessä lopparissa, joka on ainoa erilainen kuin muut) tylsät dungeonit varsinki pelin keski-keskiloppu vaiheessa. Ja hahmot muutenki kävelee yli-hitaasti että ehdit varmasti järsiä Tommi-enonkin kynnet siinä välissä kun menet asekaupasta vaikka kaupungista ulos. Vois jatkaa puoliloputtomiin.

Agreed. Phantasy stareja tullu itekki koitettua eikä niistä mitää positiivista pysty sanomaan.
[/quote]
Paitsi että Phantasy star 4  on aivan loistava, lähes yhtä hyvä kuin Chrono T. Päättivät ottaa aiemmista koekaniineista kaikki huonot puolet pois ja korvata ne toimivilla ominaisuuksilla. Tarina loistava, pelattavuus mukava etc.

Gobolt

(08-04-2010, 12:55 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Lohko 2
Tales of Symphonia (GC) 5 (12.5%)
Spyro 2: Gateway to Glimmer (PS1) 16 (40%)
Mega Man X4 (Various) 5 (12.5%)
Chrono Trigger (SNES) 14 (35%)
Äänestäjiä yhteensä: 27

Aika jännää, äänestyksen ainoat shumpit päätyivät samaan lohkoon <_> Tällä kertaa vain Worldille ääni, Luigi's Mansionista en tykännyt kauheasti, vaikka pelillä oli potentiaalia vaikka mihin. Muihin en yllättäen ole koskenut.

Ai siis Ikaruga ja R-Type Delta? Touhou 7.5 Suimusou ~ Immaterial and Missing Power on nimittäin taistelupeliä eikä shmuppia.

Turso

Ikaruga ainut hyvä tos lista, mut en vaa kerenny äänestään :F

MasterTK

Mario World on kyllä jatkopaikkansa ansainnut. Sen verran hyvä peliä kyseessä, vaikka onkin taas Mario.

Laatikko

@Gobolt: Jaa, sana Touhou vaan herätti tämänkin luulon.

Lohko 3
Super Mario World (SNES) 18 (45%)
Luigi's Mansion (GC) 12 (30%)

Ikaruga (GC) 8 (20%)
Touhou 7.5 Suimusou - Immaterial and Missing Power (PC) 2 (5%)
Äänestäjiä yhteensä: 28

OOKAMIIII <3__<3 Pelkään suuresti, että teos tippuu tuntemattomuutensa vuoksi pois. Toista ääntä en edes anna, koska Ōkami.

Big Boss

Okami ja GTA IV. Muita pelejä en oo edes pelannut. Okamin läpipeluuta jatkoin tänään, mutta ei vain jaksanut mennä kuin vain paria etappia eteenpäin. GTA IV on kans ihan ok, sekin tuntuu samanlaiselta kuin muut osansa, mutta pieniä parannuksia siellä sun täällä.

Vilu

Kyllä tuo okami tiedetään, en oo tosin koskaan vaivautunu laittaan peliä Wiin sisälle koska elämä ja Wii Sports resort >_>

mut joo. FF6 yksi parhaita RPGtä jälleen.

Zlazher

(08-06-2010, 06:22 PM)Big Boss link Wrote: [ -> ]Okami ja GTA IV. Muita pelejä en oo edes pelannut. Okamin läpipeluuta jatkoin tänään, mutta ei vain jaksanut mennä kuin vain paria etappia eteenpäin. GTA IV on kans ihan ok, sekin tuntuu samanlaiselta kuin muut osansa, mutta pieniä parannuksia siellä sun täällä.

Et ole vissiin San Andreasta pelannut? Kaikin puolin nelosta parempi.

Vilu

haha, FF6 ja GTA tasapeli, mitäs nynne?
EDIT: oho äänestys ei ollutkaan loppu, my fat.