Smash Finland Foorumi

Full Version: Foorumin suosikkipeli -äänestys [Done and done]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Laatikko

Annoin Brawlille äänen ihan hyvällä omatunnolla.

En kyllä tiedä kuinka Galaxyt ovat muka casualeja, vaikeustasolla ei ole käytännössä mitään suoraa yhteyttä siihen kuinka casual jokin peli on. Edelliset Mariot ovat aivan samaa huttua niin en tiedä mikä Galaxyssä olisi erityisen casualia ellei sitten miellä kaikkia Marioja casualeiksi, mikä on taas väärin. En tiedä kuinka Turson listaamat pelit muka olisivat jotenkin pilattu casualisuudella, menee koko tuttu ihan täysin ohi.

(12-15-2010, 09:02 PM)-LzR- link Wrote:Galaxy on keskiverto tasohyppelyhässäkkä joka on hyvä vain koska siinä on Mario.
En suostu uskomaan, että sanoit tämän tosissasi ihan itsesi vuoksi.

-LzR-

No ei se mielestäni muuten juuri erikoinen peli ole. Jos siinä hyppisi vaikka Sonic Marion tilalta niin olisi aika helvetin paska peli.

inb4paskaesimerkki

Turso

No oletko laatikko pelannut edes esim. noita kyseisiä pelejä, tai niitä edeltäviä osia? Jos olet niin kyllä pitäisi tietää että juurikin casualisuudella ne on pilattu.
Esim juuri noissa peleissä ei etenemisen tai pärjäämisen eteen juurikaan tarvitse mitään tehdä. Nappi_pohjassa_silmät_kii nii peli on läpi. Galaxyissa vähän sama homma kun on semmone kokoperheen peli eli casual.

-LzR-

Ennen pelit olivat vaikeita koska se pidensi pelin käyttöikää kun piti pelata uudestaan ja uudestaan. Nykyään tuollainen ei enää myy joten ne eivät ole yleensä vaikeita.

bËst

Miks loota on yks kaks ruvennut vihaamaan meleetä?

Onko Majora vanhin noista tuolla listalla olevista peleistä vai onko joku vielä vanhempi? puhtaasta uteliaisuudesta kyselen.

Ja toivon todella että RE4 voittaa tuon kilpailun *_*.

RTpmwe

Lost Levels on vanhin.

Laatikko

(12-16-2010, 03:29 PM)-LzR- link Wrote:No ei se mielestäni muuten juuri erikoinen peli ole. Jos siinä hyppisi vaikka Sonic Marion tilalta niin olisi aika helvetin paska peli.

inb4paskaesimerkki
Kas kun tiestit pointtisi olevan huono. Ole mitä mieltä olet pelistä, en siihen puuttunutkaan vaan on idioottimaista väittää, että peli on vain sen takia hyvä, koska siinä on Mario.

(12-16-2010, 03:49 PM)Turso link Wrote:No oletko laatikko pelannut edes esim. noita kyseisiä pelejä, tai niitä edeltäviä osia? Jos olet niin kyllä pitäisi tietää että juurikin casualisuudella ne on pilattu.
Esim juuri noissa peleissä ei etenemisen tai pärjäämisen eteen juurikaan tarvitse mitään tehdä. Nappi_pohjassa_silmät_kii nii peli on läpi. Galaxyissa vähän sama homma kun on semmone kokoperheen peli eli casual.
En ole pelannut, mutta olet vain ensimmäinen, joka koskaan on edes tuontapaista sanonut noista. Jos vaikka 4v kakara osaisi pelata peliä tai pelin kannessa on PEGI +3 niin se ei edelleenkään viittaa siihen, että peli on casual tai mitään vastaavaa. Luokittelisin casualeiksi lähinnä pelit, joissa ei ole syvyyttä miksikään ja joiden masteroimisessa ei mene tuntia kauempaa.

(12-16-2010, 04:11 PM)bËst link Wrote:Miks loota on yks kaks ruvennut vihaamaan meleetä?
Ei meikäkäinen Meleetä vihaa tai mitään sinne päinkään, Brawlia jaksaa pelata nykyään paljon enemmän kuin Meleetä.

TaisteluJaska

Yritän tehdä hipit ja tuoda rauha foorumin päälle julkaisemalla videon mun armottomista pelitaidoista.
http://www.youtube.com/watch?v=9p1hB0V-G6w

Laatikko

TaisteluHaskalla herkkääkin herkempi video ;-;

Lohko Twilight Galaxy
The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii) - 15 (55.6%)
Super Mario Galaxy (Wii) - 12 (44.4%)
Äänestäjiä yhteensä: 27

NNNNYT SPYRO

mallu000

Spyroa pelasin joskus sairaalassa Herculeksen ohella aivan sikana, kun jalka meni poikki. >_> Mahtava peli, mutta ei pärjää Worldille.

RTpmwe

Sontalinja jatkuu.

Turso

K en rupee enenpää sit väitteleen.

Tuntu hyvälle saada joskus spyro joululahjaks ja muutenki porasin lähemmäs kymmene kertaa pelin läpi koska oli nii hyvä. Sille siis ääni.

Jaska too good.

Novi

(12-16-2010, 06:19 PM)TaisteluJaska link Wrote:Yritän tehdä hipit ja tuoda rauha foorumin päälle julkaisemalla videon mun armottomista pelitaidoista.
http://www.youtube.com/watch?v=9p1hB0V-G6w

Hajosin

-LzR-

Mahtava video oli kyllä :D

Äänestin Spyroa koska kova peli. Worldi on varmasti paljon parempi, mutta en ole vielä sitä onnistunut pelaamaan.

Laatikko

(12-16-2010, 08:29 PM)-LzR- link Wrote:Äänestin Spyroa koska kova peli. Worldi on varmasti paljon parempi, mutta en ole vielä sitä onnistunut pelaamaan.
Ei kannata olettaa, sillä se ei ole B)

Ryhdyn erakoksi jos Spyro häviää Worldille.

Turso

(12-16-2010, 08:46 PM)Laatikko link Wrote:Ryhdyn erakoksi jos Spyro häviää Worldille.

Laatikko

Spyro B)

Lohko Mario The Dragon
Super Mario World (SNES) - 11 (45.8%)
Spyro The Dragon (PS1) - 13 (54.2%)
Äänestäjiä yhteensä: 24

Kummatkin aika rakkaita pelejä itselleni, nyt tekisi mieli äänestää jokemonia, mutta toisaalta megis on niin uhku että alta pois.

Jebu

POOOOKEEEEMOOOON

Zlazher

Teki pahaa mutta oli pakko äänestää RBY

RTpmwe

Mega Man