Smash Finland Foorumi

Full Version: Foorumin suosikkipeli -äänestys [Done and done]
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Frozen

F-Zero GX. Sega teki nintendon kanssa hyvin yhteistyötä tämän pelin kehityksessä ja nopeus jos mikä on segalle tuttu asia, joten propsit ja ääni sille.

Lanttu

Parhaan Zeldan meinaatte pudotta, hävetkää.

Frozen

Kuka muna antoi äänensä zeldalle? Se johtaa GX:n edellä, yhdellä äänellä.
Bännit tuollaisten takia.

Laatikko

Älä huoli, näistä menee aina kaksi jatkoon ja GX:n kannalta näyttää oikein hyvältä B)

RTpmwe

Lohko Amaterasu
The Legend of Zelda: A Link to The Past (SNES) - 7 (17.5%)
F-Zero GX (GC) - 14 (35%)
Resident Evil 4 (Various) - 4 (10%)
The Legend of Zelda: Wind Waker (GC) - 15 (37.5%)

Äänestäjiä yhteensä: 25

Jööti. Uusista PD ja Paper Malio, TP on täyttä sontaa.

Laatikko

Itse en ole koskaan ymmärtänyt TP-vihaa, joka on aina ollut mielestäni enemmän tai vähemmän perusteetonta. TP:n lisäksi ääni Paper Mariolle.

-LzR-

Itsekään en ymmärrä TP vihaa. Pelihän on aivan mahtava kuten muutkin sarjan pelit. Gameplay on myös sitä samantapaista kun muissa Zeldoissa eli ei pitäisi olla valittamista.

TaisteluJaska

Laitetaan MM3 koska NES

MasterTK

PD selvästi paras ja toisen äänen annoin Megamanille, vaikka Paper Mariokin on huippu. TP on selvästi heikompi tapaus.

Turso

TP ja PD

bËst

Meikäläisen äänet menettivät merkityksensä RE 4:n tipahdettua. En osaa nimetä yhtään peliä joka yltäis kovin lähelle sitä (TTYD ftw!). Mutta Rare ja Nintendo ansaitsisivat ilman muuta kunniamaininnan jotenka PD:lle ääni. Toinen MM3:lle

saska

PD nyt ainakin mutta paper marion ja zeldan välillä piti jo miettiä. valitsin kuitenkin zeldan.

Xylitol

Hassua tuossa TP-vihassa on se, että siitä syytetään usein faneja, jotka eivät tiedä mitä haluavat. Itselleni TP oli ensimmäinen Zelda. Pelasin läpi ostettuani sen wiin hankkimisen yhteydessä enkä pitänyt oikein minään. Tylsähkö maku jäi, ja arvelin etten pitäisi Zelda-sarjasta sen suuremmin yleensäkään. Vielä mitä, hankin kaverilta Wind Wakerin halvalla ja rakastuin. Nyt olen kokenut jo useamman sarjan peleistä ja ovat kyllä mainioita suurimmilta osin.

Äänet menivät Paper Mariolle ja MM3:lle.

-LzR-

Itse mielestäni Wind Waker on vähiten masterpiece. Sitten paras on IMO Majora's Mask, mutta eihän noita pelejä oikein voi järjestykseen laittaa.

MasterTK

Ei Zelda TP niin huono peli ole, mutta siinä on kustu vaan niin monessa kohtaa, että menee huonoimmaksi 3D-Zeldaksi selvästi. (DS:n Zeldoja en laske edes Zeldoiksi)

- Uskomattoman surkeata hahmo-designia. Ne kakarat pitäisi hirttää hengiltä. Vain Mario Sunshinessä on surkeampaa designia.
- Valtava pelimaailma, jossa ei ole juuri yhtään mitään.
- Bloomi pilaa koko grafiikan, vaikka sillä onkin yritetty peittää graafisia virheitä.
- Wii-versiossa Wiin ohjaus
- Mitään sanomaton soundtrack. Ocarina ja MM olivat täynnä uusia mieleenpainautuvia kipaleita. TP:n ainoat hyvät ovat vanhoista remixeja.
- Kaikki sudella pelattavat osuudet
- Musiikki joka alkaa soida, kun vihollinen tulee vastaan on kyllä uskomattoman ärsyttävää mörinää ja sitä saa kuunnella vähän väliä
- Huonoin alku koskaan Zeldoissa. Ihmeellistä keräämistä koko ajan ja pelaaja saa odotella 15h, että milloin peli alkaa.


Jos peli olisi tosiaan ollut kuin OOT, niin sehän olisi ollut helkkarin hyvä, mutta kun TP ei todellakaan ole sellainen. OOT on reilust parempi peli ja voisin mielelläni pelata vielä 12 kerran sen läpi. MM on tosin edelleen aivan ylivertainen.

Laatikko

Noista TK:n listaamista pointeista muut pystyn ymmärtämään, mutta ohjauskohdasta ja grafiikkakohdasta olen kyllä eri mieltä. Tiedän, että joitain tuo uusi graafinen tyyli ei niin innoittanut, mutta miten tuo bloom-efekti nousee muka pilaamaan kaiken muun? Wii-ohjauksesta ollaankin jauhettu jo jossain ennen niin en siihen jaksa enää puuttua.

Lohko Bob-omb
Paper Mario (N64) 10 (21.3%)
Perfect Dark (N64) 12 (25.5%)
Mega Man 3 (NES) 9 (19.1%)
The Legend of Zelda: Twilight Princess (Wii\GC) 16 (34%)
Äänestäjiä yhteensä: 29

No niin, kaksi Smash-sarjan osaa ottaa jälleen yhteen. Mielestäni Brawl nousee aika ylivoimaisena esiin näistä kun vain Heroes-juttu on jäänyt kokematta. En antanut kuin yhden äänen tällä kertaa, vaikka loput hyviä ovatkin, Brawlia täytyy hiukan tukea enempi täällä foorumilla :P

mallu000

Heroes vie aika ylivoimaisesti. Brawlin ja Marion välillä piti miettiä, mutta World on sentään yks parhaimpia tasoloikkia ikinä.

Novi

rawli on kiva

udikku

Nimi se vaan vaihtuu jatkuvasti. Seuraavaksi Mooses?

Novi

(10-31-2010, 01:28 AM)udikku link Wrote: [ -> ]Nimi se vaan vaihtuu jatkuvasti. Seuraavaksi Mooses?

Mulla oli kova valinta Joosefin ja Mooseksen välillä 8) Mooseksen jälkeen tulee Jeesus