Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen Tampere topic
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Paju

Noni siispä descenttiä tänään viideltä. Ostin tosiaan sen Agricolan nyt niin vois sitäkin joku päivä pelailla.

Paju

Jos mun pikkusisko on perjantaihin mennessä parantunut, niin voisin pitää pe-la jonkun pienehkön miitin. Lautapelejä, meleetä, saunomista jne. Olisko kukaan kiinnostunut? Lauantaina sit voitais lähteä meiltä sinne puolenkuun pelien avajaisiin yhtä matkaa jossain vaihees.

hompo

messi vissi

MasterTK

Descent on korkattu ja oli muuten semmosta settiä että taidetaa ottaa uusiksi tässä joku kerta. Siis ei vaan voinu mitään kun hopo, paju ja fraeon loivat uuden merkityksen virheettömälle pelaamiselle. >__>


Aika mukavaa vaihtelua perinteisille lautapeleille, koska muita vastaavanlaisia pelejä ei oikein ole.

saska

pajumenomessi kuhan olen vartalossa vähyyden.

heräsin tänää onnessa ku luulin että olin nukkunut 14h kun katoin kellosta viisariuden mutta oliki vaa 2h. >_>

hompo

kauppareissu

Paju

huomenna uusiks?

e: katoin netistä, että overlordil olis max hand limit 8 korttia, mut en sit tiedä onko tääkin vaan joku lisäriuudistus tjsp?

MasterTK

(08-22-2012, 07:37 PM)Paju link Wrote: [ -> ]huomenna uusiks?

e: katoin netistä, että overlordil olis max hand limit 8 korttia, mut en sit tiedä onko tääkin vaan joku lisäriuudistus tjsp?

Joo, niin on, mutta pelattiin alkuunsa tämä testikerta ekan editionin säännöillä, jossa kortteja saa olla niin paljon kuin haluaa. Jatkossa otetaan uusimmat säännöt käyttöön, vaikka eipä tuo olisi vaikuttanut yhtään lopputulokseen koska pelasitte niin täydellisesti etten voinut tehdä mitään teille. >_>

Fraeon, jonka näytti acrobaatillaan heikoimmalta lenkiltä alkuunsa, olikin kaikkein vaikeitein tapetta. Pajun ukko taas jyräsi kaiken tieltään ja hopoon en vissiin saanut edes yhtään osumaa koko peli aikana, koska heppu ravasi kaupassa 90% pelistä ja kiikutti sieltä teille vaan tavaraa. Hopolla pitää olla joka lautapelissä joku klassikko hihassaan. >_>_>

Mutta ajatelkaa tämän pelin potentiaalia. Jotain 100 eri valmiiksi tehtyä isoa Questia tuossa, jotka vaihtelevat vaikeustasoltaan helposta mahdottomaan. 40 eri pelattavaa hahmoa, satoja eri aseita ja tavaroita. Lisäksi kokonainen kampanja-mode, jota ette ole vielä nähneetkään. Siinä on noin 150 pientä questia, joissa seikkaillaan ulkoalueilla sekä erilaisissa kaupungeissa. Hahmot säilyttävät tavaransa tehtävästä toiseen ja lopulta voivat haastaa ison pomon, kun luulevat olevansa tarpeeksi vahvoja. Yksittäinen pelikerta kestää vähemmän kampanjassa koska peli jakaantuu pieniin osiin, mutta koko kampanjan läpipelaaminen kestää kuukausia. Tuota voi pelata viikosta toiseen pienissä erissä. Joka hahmolle on oma pahvilaatikkonsakin mihin saa tavarat talteen.

Sitten voi tietenkin käyttää mielikuvitustaan ja luoda omia karttoja tai käyttää tuhansia fanien suunnittelemia tehtäviä. Ei Descenttiä turhaan sanota dungeon crawleri lautapelien kuninkaaksi, tai miksi pelille ei edelleenkään ole näin 7 vuoden jälkeen kilpailijaa. >_>

EDIT: Ja mikä parasta. Tähän voi tulla mukaan oikeastaan kuka tahansa, koska perusmekaniikka pelissä on yksinkertainen ja pelissä pelataan tiiminä. Riittää että heroporukassa on yksi sellainen joka osaa kaikki poikkeusäännöt ja status-effektit.

bËst

(08-23-2012, 06:54 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]..sitä sun tätä...

Ostoon meni ->

Paju

Niin kiinnostaisko ketään muita toi pienehkö miitti täällä huomenna-lauantaina? Lautapelejä (ainakin Agricola olis tarkotus korkata, jos ehdin käydä säännöt läpi >_>), meleetä, saunomista jne. Lauantaina vois sit porukalla menne sinne Puolenkuun Pelien avajaisiin.

Ilmeisestikin tulossa:
1. Paju
2. Hopo
3. TK
4. saska
5. Cimo

Illemmalla (joskus 22 aikoihin?) tulossa:
1. Teba
2. Aleksi

MasterTK

(08-23-2012, 01:00 PM)bËst link Wrote: [ -> ][quote author=MasterTK link=topic=284.msg25964#msg25964 date=1345704840]
..sitä sun tätä...

Ostoon meni ->
[/quote]

Onnea matkaan sillä Descent the Dark Journey on nykyään melkoinen harvinaisuus. Itse pullatin Tampereen Nekalasta joltain pummilta 60e:lla lisäosien kera. Elämäni paras kauppa, kun pelkästä Road to legend-lisäosasta saisi jotain 150-200e >_>  Aina silloin tällöin näitä kuitenkin pompahtaa esiin käytettynä ja silloin ei kannata aikailla vaan ostaa heti. Ties vaikka naapurilla lojunut hyllyssä vuosikausia käyttämättömämänä.

Muistat vaan että sillä vähän aikaa sitten julkaistulla 2 editionilla ei ole mitään tekemistä tuon ykkösversion kanssa. Siinä on vain muutama hahmo, muutama questi ja varmaan 15 eri tavaraa. Pelimekaniikkaakin on yksinkertaistettu niin paljon ettei voida enää puhua samasta pelistä. Mikä sääli etteivät vaan tehneet uutta painosta ykkösversiosta, mutta ilmeisesti olisi tullut liian kalliiksi.

Cimo

(08-23-2012, 01:33 PM)Paju link Wrote: [ -> ]Niin kiinnostaisko ketään muita toi pienehkö miitti täällä huomenna-lauantaina? Lautapelejä (ainakin Agricola olis tarkotus korkata, jos ehdin käydä säännöt läpi >_>), meleetä, saunomista jne. Lauantaina vois sit porukalla menne sinne Puolenkuun Pelien avajaisiin.

Ilmeisestikin tulossa:
1. Paju
2. Hopo
3. TK
4. saska

Mä voisin tulla jos mahtuu! Muhoksen jälkeen ei oo tullu käytyä missään  :-[

Paju

Joo mahtuu kyllä. Voisitte tulla sit joskus 17 aikaan.

Cimo

Noni  :) Onko muilla kyytisuunnitelmaa Messikämmenelle

Paju

Ootteko muuten kaikki jäämässä yöksi? Teba ja Aleksi on tulossa joskus 22 aikoihin tänne kans, mutta kumpikin varmaan lähtee jossain vaiheessa yötä kotiin. En tiedä ehdinkö opetella niitä Agricolan sääntöjä ennen huomista, jos en ehdi niin voisko TK tuoda jonkun vähän isomman lautapelin (esim Descent?), jota vois pelata 5:llä hengellä. Illemmalla voidaan pelata varmaan ainakin jotain 7 wondersia ja mieluusti myös jotain muita pienempiä lauta-/korttipelejä, jos joku viitsisi tuoda (esim. saska?). Sitten tietysti meleetä ja mario partyja jne (joku vois muuten ottaa wariowaren mukaan) voi myös pelailla ja sit tietenkin saunotaan jossakin vaiheessa iltaa/yötä (kuitenkin vasta sen jälkeen, kun Teba ja Aleksi tulee).

Mut siis tarkotuksena että tulisitte joskus 17 aikoihin ja pelattais joku yks (tai useempi, jos aikaa) peli jotakin vähän isompaa lautapeliä ennen kuin Teba ja Aleksi tulee. Sen jälkeen sitten niitä pienempiä lauta-/korttipelejä kuten 7 wonders jne.

bËst

Oisin mieluusti tullut, mutta Pitää ehtiä Kyprokselle lähtevään koneeseen sunnuntaina. Mutta syssymmällä reissaan varmaan aktiivisemmin erityisesti lautapelien perässä :).

Muuuutta tämän inspiroimana pidän täällä sjoella kunnon game nightin lauantaina kavereiden kesken eri lautapelien merkeissä, että harmi jos tuo Descentti on tuommoonen harvinaisuus kuin TK sano. Täällä on kyllä yks aika asiallinen myyjä joka pyörittää fantasiapelejä vastaavaa liikettä niin hällä on kyllä taipumuksena onnistua hamstraamaan myyntiin vähän ja vaikka mitä, että pidän tuon descentin saamista ihan mahdollisena kuitenkin. Toki, en tiedä kuinka isoa harvinaisuutta TK tarkoitti, mutta toivotaan ku kuulosti sen verta hunajaiselta.

Agricolaan pätee aika sama sääntö kuin moneen muuhunkin lautapeliin (esim Puerto Ricoon) eli lyö vaan kaikki eteen ja aloittaa pelin ja vähän aikaa siinä etenee ohjekirjan kanssa niin sen oppii aika nopeaa :)

Cimo

Joo, jään mielelläni yöksi. Varaan parhaan paikan  ;D

saska

TK ootko menossa pajulle autollam ja jos nii kerro aikataulua nii läsäytän nyrkillä itteni sinun postiluukusta siihe aikaa

hompo

(08-24-2012, 10:47 AM)саска link Wrote: [ -> ]TK ootko menossa pajulle autollam ja jos nii kerro aikataulua nii läsäytän nyrkillä itteni sinun postiluukusta siihe aikaa

MasterTK

No vielä tarkkaa aikaa osaa sanoa, koska uskomaton väsymys kun tuli pelattua Draqon Questia viime yö, joten pakko ainakin nukkua päiväunet heti töitten jälkeen. >_>